Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Επανεμφάνιση (;) Πουλινάκη! – «Μαντινάδες» στο Ηράκλειο περί έκτακτης συνέντευξης Τύπου του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ










 «Καυτή» εβδομάδα στον ΟΦΗ.

 Όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά, δεδομένου πως οι επαφές και οι παρασκηνιακές ζυμώσεις οσονούπω φτάνουν στο τέλος κι έρχεται η ώρα των αποφάσεων, ούτως ώστε να ξεχωρίσει η ώρα από το στάρι και να σηματοδοτηθεί η αφετηρία μιας νέας εποχής.

Η διορία της κίνησης των «7» που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να μπουν μπροστά και να σηκώσουν στις… πλάτες τους τον σύλλογο, σε συνδυασμό με την all time classic φημολογούμενη παρουσία άλλων προτάσεων στην επερχόμενη ΓΣ, ανεβάζουν στα ύψη το θερμόμετρο της αγωνίας στο Ηράκλειο. 

Την ώρα που τα πράγματα… ζεματάνε και ο Νίκος Μαχλάς εξακολουθεί να κρατάει ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τις διαθέσεις του και κατά πόσον σκέφτεται να βγει απέναντι από την κίνηση των «7», ή να πάει «πάσο» βλέποντας πως οι τελευταίοι έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα με ουκ ολίγους υποστηρικτές εντός του Ερασιτέχνη και όχι μόνο, ιαματικές (κρητικές) πηγές μετέφεραν στον «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» κάποιες «μαντινάδες» που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με αυτές ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης φέρεται να΄χει στα σκαριά έκτακτη συνέντευξη Τύπου πριν από την διεξαγωγή της ΓΣ την ερχόμενη Δευτέρα (15/6). 

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την τελευταία (τρίωρη) δημόσια τοποθέτησή του ενώπιων των ΜΜΕ, όπου αναφέρθηκε στα έργα και στις ημέρες του στον ΟΦΗ και γενικότερα όλα όσα ακολούθησαν της παραίτησής του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τότε που μεταξύ άλλων δήλωνε πως το μεγάλο του λάθος ήταν ότι σηκώθηκε κι έφυγε από τον ΟΦΗ και επέτρεψε να τον παραιτήσουν, κάτι για το οποίο (όπως είχε αναφέρει) μετάνιωσε αισθανόμενος ντροπή βλέποντας στην πορεία την ομάδα να παραπαίει.  

Οσο για το θέμα της φημολογούμενης έκτακτης συνέντευξης Τύπου...; Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, αν και αναπόφευκτα το μυαλό δεν μπορεί παρά να πηγαίνει σε ένα διοικητικό project αναφορικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Μια φορά ανατρέχοντας στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πουλινάκης τον περασμένο Μάρτιο, θυμήθηκα ένα παράπονο του σχετικά τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ:  

«Το μόνο που δεν κατάφερα ήταν να πετύχουμε μια συμφωνία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Με τον κύριο Δανδάλη είχαμε εξαιρετική σχέση».

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (9/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: