Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η σφήνα για τον Βάργκας και τα...ρούχα του Μιλοβάνοβιτς!










«Φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά», λέει μία σοφή παροιμία και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, φροντίζει να ακολουθεί πιστά αυτήν την τακτική στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. 

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ενωσης» έχοντας φροντίσει να ενημερωθεί περί του all time classic ελληνικού (μεταγραφικού) δαιμονίου σε υποθέσεις μεταγραφικής φύσεως και τις περίεργες «σφήνες» που ενίοτε προκύπτουν και περιπλέκουν τα πράγματα, έσπευσε να αποφύγει τυχόν κακοδαιμονίες στο ανοιχτό «κανάλι» της «Ενωσης» με τον Ρόναλντ Βάργκας. 

Με ποιον τρόπο…; Ενώ το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε ο Βούλγαρος ατζέντης του ποδοσφαιριστή Νικολάι Ζέινοφ να έρθει οδικώς την περασμένη Πέμπτη (4/6) στην Αθήνα, εν τούτοις στην πορεία ο «Μίλο» επέλεξε να μεταβεί ο ίδιος στη Βουλγαρία για να οργώσει το «χωράφι» της μεταγραφής του διεθνούς άσου από την Βενεζουέλα κι εν συνεχεία να υποδεχτεί τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα για τα διαδικαστικά και το κλείσιμο του μεταγραφικού deal. 

Βλέπετε, εκτός από τα διόδια στο εγχώριο οδικό δίκτυο συχνά – πυκνά υπάρχουν και οι απρόσμενες συναντήσεις, ή αλλιώς μεταγραφικές… σφήνες, όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία αυτού του τόπου.    

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (9/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: