Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η ώρα και το...μπαλάκι του Νιόπλια!

Εδώ ο Νιόπλιας, εκεί ο Νιόπλιας, θα παραμείνει (στον Ατρόμητο) ο Νιόπλιας...;


Το νούμερο – ένα ερωτηματικό στην ομάδα του Περιστερίου στο πλαίσιο του προγραμματισμού της νέας σεζόν, έχει να κάνει με την συνέχιση ή μη της συνεργασίας με τον τεχνικό που ανέλαβε μεσούσης της σεζόν το τιμόνι (στην μετά Σα Πίντο εποχή) και οδήγησε τους «κυανόλευκους» στα πλέι οφ και την τρίτη θέση των πλέι οφ. 

Ο Κοζανίτης κόουτς πέταξε -  μετά το τέλος του κυριακάτικου (7/6) αγώνα με τον Παναθηναϊκό – το… μπαλάκι στον Ατρόμητο, εκφράζοντας ουσιαστικά την επιθυμία να βαδίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν με κάποιες προϋποθέσεις: 

«Δεν μπορώ να κάνω σκέψεις γιατί δεν έχω συμβόλαιο. Αν θα υπογράψω θα τα πούμε. Τώρα είχα συμφωνήσει για τρεις μήνες. Δεν το συζητώ ότι είμαι σε μία πολύ καλή ομάδα, δεν επεμβαίνει κανένας στη δουλειά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα γιατί το πρωτάθλημα δυναμώνει με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή. Αν έχουμε στόχους θα πρέπει η ομάδα να έχει τα κατάλληλα εργαλεία να τους πετύχει…» τόνισε ο 50χρονος κόουτς και πλέον αναμένεται η απάντηση των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου. 

Οσο για την ενίσχυση της ομάδας για την οποία εμμέσως πλην σαφώς έκανε λόγο ο Νιόπλιας και έθεσε ως προϋπόθεση για την παραμονή του στον πάγκο του Ατρόμητου; 

Σύμφωνα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα, το μπάτζετ θα κινηθεί στα ίδια με τα φετινά επίπεδα, χωρίς να αποκλείεται κι ένα μικρό «κούρεμα».

Κι αυτό δεδομένου πως δεν υλοποιήθηκε ο στόχος της απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του Europa League που θα έφερνε στα ταμεία πάγια έσοδα της τάξης των 2,5- 3 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: