Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Η αγωνία του Βόκολου για το deal και την «χρυσόσκονη» του Εσιέν










Αν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγωνιούσαν μια φορά για την άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Αθήνα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκανέζου μέσου, ο Λεωνίδας Βόκολος αγωνιούσε… επί δέκα. 

Ετσι όπως ακριβώς το γράφω και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος υπερβολής. 

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» πόνταρε πολλά στο αίσιο τέλος της συγκεκριμένης μεταγραφικής υπόθεσης, κρίνοντας πως ο 32χρονος άσος διαθέτει το ειδικό βάρος και την… χρυσόσκονη, όχι απλά να απογειώσει τον ενθουσιασμό των οπαδών της ομάδας (κάτι που θα΄χει άμεση αντανάκλαση στις πωλήσεις των διαρκείας) αλλά και το μεταγραφικό ρου του  Παναθηναϊκού. 

Ο «Λεό» είχε από την πρώτη στιγμή την πεποίθηση πως εφόσον ο Εσιέν φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος όπως και τελικώς συνέβη, αυτομάτως θα λειτουργήσει ως «μαγνήτης» για τον ερχομό κι άλλων σημαντικών ονομάτων στους «πράσινους» ( με μικρότερο κόστος μεταγραφής) που μέχρι πρότινος, έβλεπαν διστακτικά έως αρνητικά την μεταγραφή τους στον Παναθηναϊκό και την «μνημονιακή» ελληνική Superleague. 

Γι΄αυτό και δεν μου προξενεί καμία εντύπωση η κίνηση του Βόκολου να ηγείται της υποδοχής του Εσιέν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και να αναλαμβάνει ο ίδιος την μεταφορά του στο ξενοδοχείο. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (3/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: