Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Αφιξη της ΚΠΡ για τον Καρέλη! – Η ινκόγκνιτο επίσκεψη του «κατασκόπου» της αγγλικής ομάδας στη Λεωφόρο!












«Για ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού βαράει η μεταγραφική… καμπάνα;» ήταν το ερώτημα που έριξα στην στήλη της Τρίτης (2/6) κι ασφαλώς όχι τυχαία, με αφορμή την επίσκεψη της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς στη Λεωφόρο. 

Όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» απεσταλμένος της αγγλικής ομάδας θα βρίσκεται (ινκόγκνιτο) σήμερα το απόγευμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θα παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας σημειωμένο στην ατζέντα του με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμο «Νίκος Καρέλης».

Κάτι βεβαίως που δεν συνιστά ουδεμία έκπληξη, δεδομένου πως η σούπερ χρονιά που πραγματοποιεί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής με το «τριφύλλι», έχει ήδη «εξαργυρωθεί» με το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ομάδων από το εξωτερικό, με την ΚΠΡ να προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην σχετική αλυσίδα. 

Με 19 γκολ σε 48 παιχνίδια (έως τώρα) και τις μόνιμες πλέον κλήσεις του στην εθνική ανδρών, ο 23χρονος επιθετικός «μαγνητίζει» κόσμο και κοσμάκη που έρχεται στα μέρη μας προκειμένου να τον παρακολουθήσει σε δράση. 

Το τμήμα σκάουτινγκ της ΚΠΡ έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του «Ελληνα Hulk» (όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό) και στέλνουν απεσταλμένο στην Ελλάδα προκειμένου να τον τσεκάρουν σε μια από τις τελευταίες φετινές παραστάσεις με την ομάδα του «τριφυλλιού». 

Φυσικά και στο επιτελείο της αγγλικής ομάδας όπως και των υπολοίπων ενδιαφερόμενων ομάδων, γνωρίζουν ποιες είναι πάνω – κάτω οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού» για την «υπερήφανη πώληση» του ποδοσφαιριστή. 

Όπως βέβαια και το 20% του ποσοστού μεταπώλησης που κράτησε για πάρτι της η Αμκαρ το καλοκαίρι του 2013, για να ανάψει το πράσινο φως του επαναπατρισμού για τον Καρέλη.    
Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ, για να καρπωθεί μίνιμουμ 2,4 εκατ. ευρώ καθαρά και τα υπόλοιπα να τα κάνει ρούβλια και να στείλει στην Ρωσία. 

Μπορεί να διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό η ΚΠΡ και να αποκτήσει τον «καυτό» Ελληνα επιθετικό; Ιδού η Λεωφόρος, ιδού ο Καρέλης, ιδού και το (μεταγραφικό)… πήδημα!



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (3/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: