Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

O... ξεκρέμαστος Τόρες και η «φλόγα» των Μπακοκαϋμενάκηδων

Στον «αέρα» παραμένει ο Νταβίντ Τόρες, λίγες ημέρες πριν από τη «δύση» του Ιουνίου. 


Η χρυσή τομή με τον Πλατανιά στο οικονομικό σκέλος δείχνει δύσκολη ιστορία για την παραμονή του στα Χανιά, με αποτέλεσμα ο Ισπανός επιθετικός να΄χει στρέψει τις κεραίες τους και προς άλλες πολιτείες. Εντός και εκτός Ελλάδας. 

Σε ό,τι αφορά τα του οίκου μας, ο υψηλόσωμος φορ εκτός από την ΑΕΚ (σενάριο που φαντάζει πολύ καλό για να΄ναι αληθινό) φρόντισε να στείλει το βιογραφικό του και στον Αστέρα Τρίπολης, ελπίζοντας πως θα ανάψει την παλιά… φλόγα των Μπακοκαϋμενάκηδων για την μεταξύ τους συνεργασία.

Λίγοι γνωρίζουν και θυμούνται πως ο 29χρονος στράικερ του Πλατανιά προτάθηκε  στον Αστέρα Τρίπολης το καλοκαίρι του 2013. 

Ωστόσο, ο Ισπανός επιθετικός δεν γέμισε τότε όσο θα έπρεπε το...μάτι του Γιάννη Καϋμενάκη και των άλλων παιδιών στην αρκαδική ομάδα, προκειμένου να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Τρίπολη, εν αντιθέσει με τον συμπατριώτη του Ντελγκάδο Χουάνμα ο οποίος υπέγραψε στον Αστέρα.

Προϊόντος του χρόνου οι Αρκάδες δεν δικαιώθηκαν για την επιλογή τους, δεδομένου πως ο Τόρες κολύμπησε σε βαθιά νερά στα Χανιά, εν αντιθέσει με τον Χουάνμα ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και αποχώρησε.


Μια φορά ο Τόρες ποντάρει και στο διαχρονικά ανοιχτό κανάλι που διατηρεί ο εκπρόσωπός του Ντομίνγκο Σεβιγιάνο με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα για την μετακόμισή του στην Τρίπολη, παρά το γεγονός πως ο Ισπανός agent δεν είναι πλέον το ίδιο δημοφιλής σαν άλλοτε στην Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: