Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η Πατρίτσια στη Μυτιλήνη! – Ερχεται στην Καλλονή και η εκρηκτική Πολωνέζα (πρώην «κουνελάκι» του «Playboy») μοντέλα μαζί με τον Κριστόφ Κρολ - Το backstage και οι συμβολαιογραφικοί όροι της συνεργασίας με τον Πολωνό αμυντικό









Τον «χορό» των καλοκαιρινών μεταγραφών της Καλλονής ανοίγει ο Κριστόφ Κρολ. 

Ο Πολωνός αμυντικός (αριστερός μπακ) γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1987 προέρχεται από το πρωτάθλημα του MLS και την Μόντρεαλ Ιμπακτ (12 συμμετοχές). 

Σε μικρή ηλικία πέρασε από τις μικρές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης κι είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Πολωνίας.

Αφού την Παρασκευή (12/6) προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε τις βόλτες του κι έφαγε τα ψαράκια του στο Μικρολίμανο, την επομένη έριξε άγκυρα στην Μυτιλήνη, προκειμένου να συζητήσει κατ΄ιδίαν με την Καλλονή τους όρους της μεταξύ τους συνεργασίας. 

Εν τέλει οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» σκάλισε, έψαξε κι έμαθε όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας: το συμβόλαιο είναι κλειστό διετές με τον Κάρολ να λαμβάνει καθαρά 70 χιλιάρικα το πρώτο και 85 τον δεύτερο χρόνο. 

Όχι πως δεν υπάρχει παράθυρο αποχώρησης του απ΄το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου, δεδομένου πως προστέθηκε ρήτρα (buy out) ύψους 250.000 ευρώ. 

Πέρα όμως από το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή και τους συμβολαιογραφικούς όρους της συνεργασίας του με την Καλλονή, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στον φάκελο του Πολωνού αμυντικού, αν μη τι άλλο αφορά την εκλεκτή της καρδιάς του. Και το όνομα αυτής, Πατρίτσια Μίκουλα!

Η εκρηκτική Πολωνέζα αποτελεί ένα από τα «βαριά» ονόματα των μοντέλων στη χώρα της και όχι μόνο. 

Στο βιογραφικό της κουβαλάει το «παράσημο» του άλλοτε «κουνελάκι» του «Playboy» και εδώ που τα λέμε, με τέτοια προσόντα όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να το ράψει στην στολή της. 

Με τον Κριστόφ Κρολ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 17 Ιουνίου 2010, προτού καν συμπληρώσουν δύο μήνες σχέσης κι έπειτα από ένα κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ εννιά μήνες μετά γεννήθηκε και ο γιους τους Κριστιάνο.

Και πάμε τώρα στο κρίσιμο και «καυτό» ερώτημα: θα ακολουθήσει ή όχι η Πολωνέζα μοντέλα τον σύζυγό της στη Μυτιλήνη…; 

Η στήλη έκανε κι εδώ ρεπορτάζ και πληροφορήθηκε πως η Πατρίτσια Μίκουλα έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στο νησί, συνοδεύοντας τον σύζυγό της. Αυτά είναι! 

Δεν ξέρω τι «ψάρια» θα πιάσει ο Κρολ, αλλά η κυρία Κρολ με το «καλημέρα» έχει ήδη κάνει… απόσβεση της μεταγραφής στην Καλλονή! Και το κουκούτσι αμύγδαλο πατριώτες! 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (16/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: