Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

«Αγκαλιά» με Μπαρόχα η ΑΕΚ

Όπως ήδη γνωρίζετε, η περίπτωση του Αλέν Μπαρόχα απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό σοβαρά την ΑΕΚ και οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της εν λόγω μεταγραφής, είναι πολλές.


Από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών προκύπτει πως ΑΕΚ και Μπαρόχα βρίσκονται μια… ανάσα από το να δώσουν τα χέρια και ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας να φορά από τη νέα σεζόν τα κιτρινόμαυρα. 

Ο Άλεν Μπαρόχα μπήκε στη λίστα της «Ένωσης» κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα, με τον συμπαίκτη του Ρόναλντ Βάργκας να εντυπωσιάζει (και) τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τις εμφανίσεις του και τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωσή του.

Όσο περνούσαν οι μέρες ο Μπαρόχα κέρδιζε όλο και περισσότερους πόντους και τελικά εξελίχθηκε σε βασικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, που κινήθηκε σε επίσημο επίπεδο για την απόκτησή του. 

Μετά από αρκετές επαφές με την πλευρά του βρέθηκε σημείο επαφής και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 26χρονος γκολκίπερ είπε το «ναι» στην πρόταση που του κατατέθηκε και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες, για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Ο Μπαρόχα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Καράκας ωστόσο η πλευρά του είχε ενημερώσει από την αρχή πως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και εφόσον ο παίκτης πειστεί με την προοπτική της ΑΕΚ, η υπόθεση θα προχωρήσει. 

Κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη, με την «Ένωση» να δίνει επί της ουσίας τα χέρια με την πλευρά του και το όλο ζήτημα να μπαίνει στο τελικό του στάδιο. 

Στόχος της ΑΕΚ είναι η μεταγραφή να κλείσει άμεσα και ο Μπαρόχα να ενσωματωθεί με την ομάδα στην Πολωνία το συντομότερο δυνατό.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: