Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ντουμίτρου για Καλλονή!












Εννέα και σήμερα για να πέσει η καρό σημαία των καλοκαιρινών και ο Νικολάου Ντουμίτρου παραμένει στον «αέρα». 

Ο πολιτογραφημένος Ιταλός πλάγιος επιθετικός και πρώην παίκτης της Βέροιας, δεν υπολογίζεται από την Νάπολι που διατηρεί τα δικαιώματά του και βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέας στέγης. 

Στις αρχές του καλοκαιριού υπήρξε ένα δυνατό και σοβαρό μεταγραφικό «love story» με τον Πλατανιά, ωστόσο η κρητική ομάδα είχε πέσει τότε πάνω στην… κέντα ή καλύτερα στο τάιμινγκ που η Ελλάδα «ακροβατούσε» μεταξύ ευρώ και δραχμής χωρίς να΄χει έρθει σε συμφωνία με τους εταίρους και τους θεσμούς για την περαιτέρω δανειοδότηση της. 

Ο κίνδυνος του Grexit αποθάρρυνε τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ελλάδα, φοβούμενος την οικονομική κατάσταση της χώρας και την έξοδο της από την ευρωζώνη.

Εσχάτως πάντως και υπό την απειλή να ξεμείνει στο «ράφι» των Ναπολιτάνων, έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με την προοπτική επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προ ημερών κυκλοφόρησε σε ιταλικά ΜΜΕ πως έπειτα από μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τη Βέροια την προηγούμενη σεζόν (30 συμ./8 γκολ) η Μπάρι και η Έμπολι εξετάζουν την περίπτωσή του. 

Μάλιστα οι γείτονες έβαλαν στο παιχνίδι ακόμη και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό γράφοντας πως στα επιτελεία των δύο ελληνικών ομάδων έλαβαν πληροφορίες σχετικά με το κόστους της αγοράς του (σύμφωνα με τους Ιταλούς κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ) χωρίς όμως να καταθέσουν πρόταση. 

Μια φορά στην Καλλονή είναι δεδομένο πως ψάχνονται για την περαιτέρω ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, (έπειτα από την άφιξη του Σέρβου Μίροσλαβ Μάρκοβιτς στις αρχές Ιουνίου) και ο Ντουμίτρου είναι ένας παίκτης που κάνει «κλικ» ακόμη και στα… ψάρια στη Μυτιλήνη.

Ωστόσο για να δούμε να ρίχνει άγκυρα στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου θα πρέπει να πέσει θεαματικά το κασέ του, ή έστω να πληρώσει η Νάπολι τουλάχιστον το μισό (και κάτι παραπάνω) συμβόλαιο του που προβλέπει αποδοχές ύψους 200.000 ευρώ τη νέα σεζόν. Τότε, ναι, κάτι θα μπορούσε να γίνει.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (22/8)

Δεν υπάρχουν σχόλια: