Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Γκρίνια και σοκ στη Βέροια – Τα μανατζερικά παράπονα στον Βρύζα και η μακρόχρονη απουσία του Μπαλάφα











Εχετε πουθενά ακούσει να βγαίνει η γκρίνια σε καλό…; Όχι βέβαια. Γιατί λοιπόν να αποτελεί εξαίρεση η Βέροια; 

Η… κατάρα των τραυματισμών χτύπησε με το «καλημέρα» την πόρτα της ημαθιώτικης ομάδας, λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της αυλαίας του νέου πρωταθλήματος και κατά τη διάρκεια του pre game της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Το… θύμα της υπόθεσης, ακούει στο όνομα Σωτήρης Μπαλάφας. Ο 29χρονος μέσος τέθηκε νοκ άουτ για τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες (ενδεχομένως και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα) αφού κρίθηκε πως απαιτείται να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα της χονδροπάθειας. 

Μια ύπουλη πάθηση που αν δεν προσέξει καλά ένας ποδοσφαιριστής, μπορεί να του στοιχίσει ακόμη και την καριέρα του.

Η είδηση σχετικά με την μακρόχρονη απουσία του Μπαλάφα, κυκλοφόρησε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (22/8) στην πιάτσα των ατζέντηδων. 

Πακέτο με το μήνυμα πως η «βασίλισσα του βορρά» κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη που θα κληθεί να παίξει το ρόλο του «αντι – Μπαλάφα», δεδομένης της μακρόχρονης απουσίας του Ελληνα ποδοσφαιριστή από την αγωνιστική δράση και το γεγονός πως προοριζόταν στα βασικά πλάνα των ανθρώπων της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι τυχαίο πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους πρώτους τον περασμένο Μάιο που κλήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο (διάρκεια μέχρι το 2017) με τη διοίκηση να ανανεώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. 

Οσο για τον αντικαταστάτη του; Τα βιογραφικά παικτών κάνουν «παρέλαση» στο κινητό τηλέφωνο και το email του τεχνικού διευθυντή Ζήση Βρύζα, με τους Ημαθιώτες να δείχνουν διατεθειμένοι να πάνε σε μία λύση από το πάνω ράφι και όχι να κάνουν απλά μια… οποιαδήποτε μεταγραφή . 

Για την γκρίνια που ανέφερα στον πρόλογο; Το φετινό ρόστερ της Βέροιας είναι μακράν το πιο ποιοτικό από κάθε άλλη σεζόν τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. 

Η πληθώρα πρωτοκλασάτων παικτών είναι ίσως κάπου λογικό (και αναμενόμενο) να δημιουργεί εντάσεις, αφού όλοι θέλουν να παίζουν και δύσκολα συμβιβάζονται με την ιδέα της παραμονής στον πάγκο. 

Άλλο πράγμα όμως η… αθώα εσωτερική γκρίνια και άλλο να κάνει παράπονα ο εκπρόσωπος πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή (για να μην παρεξηγούμαστε, καμία απολύτως σχέση με τον Μπαλάφα) στο Ζήση Βρύζα, για την μη χρησιμοποίηση του δικού του ξένου παίκτη στην αρχική ενδεκάδα σε ένα από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια της ομάδας. Διότι ναι, συνέβη κι αυτό.  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (24/8)

Δεν υπάρχουν σχόλια: