Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

«Βλέπει» και Φερέιρα η ΑΕΚ!

Πέραν του Κόρντομπα, υπάρχει ακόμα μια περίπτωση επιθετικού για την οποία «ψάχτηκε» τα προηγούμενα 24ωρα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και αυτή αφορά επίσης παίκτη με καταγωγή από την Λατινική Αμερική!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ των σπορ» ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε επαφές και για τον Φακούντο Φερέιρα, τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό που ανήκει στην Σαχτάρ! 

Πρόκειται για επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με εκείνα του Κόρντομπα, καθώς έχει ύψος 1.80 και διακρίνεται κυρίως για την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια, την ταχύτητα και την τεχνική του. 

Ο Φερέιρα είναι διεθνής με την Ελπίδων της Αργεντινής, έχοντας 12 συμμετοχές και 5 γκολ. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μπάνφιλντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πρώτη φορά το 2011. 

Ένα χρόνο μετά μετακόμισε στην Βελέζ και το 2013 η Σαχτάρ δαπάνησε το ποσό των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ, για να τον κάνει δικό της! 

Οι εμφανίσεις του στην Ουκρανία έκαναν την Νιουκάστλ να τον αποκτήσει πέρυσι το καλοκαίρι, με τον Φερέιρα να μην… στεριώνει πάντως στο «Νησί» και έτσι να επιστρέφει στην Σαχτάρ. 

Το μέλλον του πάντως στον σύλλογο της Ουκρανίας δεν θεωρείται βέβαιο και η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις, με το όνομα του Αργεντινού σέντερ φορ να είναι στο… μπλοκάκι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: