Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Τα...γούστα της επιστροφής του «Ελέ» στη Νέα Σμύρνη!












Ποιος να΄το λεγε στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο πως η πρώτη αποστολή μακριά από το νέο… σπίτι της Κομοτηνής (άμα τη επιστροφή του στους πάγκους της Super League) θα τον στείλει στη Νέα Σμύρνη. 

Το κυριακάτικο (27/9) παιχνίδι του Πανθρακικού με αντίπαλο τον Πανιώνιο, αν μη τι άλλο βγάζει… γούστα. Δυόμιση χρόνια μετά το «διαζύγιο» με τον Πανιώνιο ο «Ελέ» επιστρέφει στην πλατεία. 

Θυμίζω πως η ήττα από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων τον Φεβρουάριο του ΄13  δεύτερη συνεχόμενη μετά την εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε την αποχώρησή του από τον πάγκο των «κυανέρυθρων».

Η θέση του είχε τεθεί σε αμφισβήτηση μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Βέροια, στις 13 Ιανουαρίου, όταν είχε δεχθεί αντικείμενα από μερίδα οπαδών των «κυανέρυθρων» (σ.σ. όχι των οργανωμένων).

Η διοίκηση είχε εκδηλώσει άμεσα τη στήριξή της στο πρόσωπό του με ανακοίνωση και ο ίδιος τελικά αποφάσισε 24 ώρες μετά, με γραπτή του δήλωση, να παραμείνει στον πάγκο, έχοντας λάβει και στήριξη από αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, η οποία τον επισκέφτηκε στο σπίτι του!

Εν τέλει, η κακή πορεία του Πανιωνίου έφερε το τέλος της συνεργασίας τους.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (26/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: