Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Πλήρης επιβεβαίωση του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» - Στην Γκάνα (!) για φιλικό η Βέροια!













Μία που αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» το ταξίδι που έχει στα σκαριά σουπερλιγκάτη ομάδα με προορισμό την Αφρική για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στην «Μαύρη Ηπειρο» και μία που ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση που επιβεβαίωσε πλήρως το σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης. Ετσι για να τα θυμόμαστε όλα. 


«Σουπερλιγκάτη ομάδα έχει στα σκαριά ταξίδι στην Αφρική (!) στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής φιλικού αγώνα στην «Μαύρη Ηπειρο»! Και μάλιστα ο σύλλογος που θα ζήσει την εμπειρία – εφόσον όλα πάνε και «κλειδώσει»  - δεν προέρχεται από το top class της μεγάλης κατηγορίας…» έγραφα επί λέξει στο σχετικό ρεπορτάζ και η Ασάντε Κοτόκο από την Γκάνα ανακοίνωσε την Τρίτη (22/9) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της (asantekotokosc.com) τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Βέροια στις 11 Οκτωβρίου. 

Σημειωτέον πως το παιχνίδι έχει επετειακό χαρακτήρα για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της Ασάντε Κοτόκο, με τη «βασίλισσα του βορρά» να αντικαθιστά την τελευταία στιγμή την ρουμανική Πετρολούλ.  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (23/9) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: