Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ούτε το… ένα παπούτσι του all around Λαϊφη για τον ΠΑΟΚ!













Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Σεπτέμβριο (κι όχι Αύγουστο) χειμώνα είναι το (all time classic) δόγμα περί μεταγραφών. Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος. 

Διότι σε όλες τις ποδοσφαιρικές γειτονιές, κάθε τμήμα σκάουτινγκ που… σέβεται τον εαυτό του, προτού πεινάσει μαγειρεύει. Εύκολο να το λες και να το γράφεις, δύσκολο να το εφαρμόζεις στην πράξη. 

Μια φορά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ… ξεμύτισε ο πρώτος  (υποψήφιος) παίκτης εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Και το όνομα αυτού, Κωνσταντίνος Λαϊφης. 

Ο 22χρονος Κύπριος πολυσύνθετος παίκτης της Ανόρθωσης - σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν - φέρεται να΄χει συγκεντρώσει τα «likes» του Φρανκ Αρνεσεν με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό. 

Φτάνουν όμως οι εξαιρετικές σχέσεις του Δανού με τον τεχνικό διευθυντή της Ανόρθωσης Σταν Φλαξ (όπως γράφαμε στις 2 Σεπτεμβρίου) για να ακολουθήσει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής το δρομολόγιο Κύπρος – Θεσσαλονίκη; Ασφαλώς κι όχι. 

Όπως δεν φτάνουν ούτε για καν για το… ένα παπούτσι του τα 400 χιλιάρικα που επίσης ως κυκλοφόρησαν ως το ποσό που αξιώνουν στην «Κυρία» προκειμένου να του φορέσουν την… κορδέλα και να τον στείλουν με φύλλο πορείας στην Τούμπα! 

Με τα διπλά χρήματα και ολίγον τι παραπάνω (800- 900 χιλιάρικα) κάτι θα μπορούσε να γίνει για τον αριστεροπόδαρο παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία και αποτελεσματικότητα σε ουκ ολίγες θέσεις. 

Και μπακ και στόπερ και χαφ κι όπως χαρακτηριστικά μετέφερε ένας «κουμπάρος» στην στήλη, «μονάχα τερματοφύλακας δεν παίζει»!

Ο Λαϊφης μαζί με τον 20χρονο τερματοφύλακα της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Παναγή είναι τα δύο κορυφαία μέλη της next generation του κυπριακού ποδοσφαίρου και ήδη για τον άσο της Ανόρθωσης έχουν πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια στο «νησί της Αφροδίτης» σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, όπως επί παραδείγματι η Αντερλεχτ και η Γκλάντμπαχ.  

Κι επειδή πίσω από κάθε ποδοσφαιριστή «κρύβεται» κι ένας μάνατζερ σημειώστε κι αυτό: εκπρόσωπος του Λαϊφη είναι ο Κώστας Ηλία, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω την εποχή που κυκλοφορούσε με τα εξάταπα στα γήπεδα και όχι με το κοστούμι του ατζέντη, φόρεσε μεταξύ άλλων και τη φανέλα της Ξάνθης. 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (23/9) 





Δεν υπάρχουν σχόλια: