Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ετσι…δουλειά δεν γίνεται! – Το μυστικό ραντεβού Αλαφούζου – Σισέ και τα «αγκάθια» για την επιστροφή του Γάλλου στον Παναθηναϊκό!




















Non stop οι αναφορές του Τζιμπρίλ Σισέ στο κεφάλαιο «Παναθηναϊκός».  

Αυτή τη φορά στο Sport/Voetbalmagazine εκφράζοντας εκ νέου την αγάπη του για την ομάδα του «τριφυλλιού» και συγχρόνως την επιθυμία να επιστρέψει μια ημέρα όχι σαν παίκτης, αλλά σαν πρεσβευτής! 

Ετσι, κάπου εδώ μάλλον έρχεται και μας τελειώνει εκείνο το all time classic σενάριο που τον έφερνε να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και να κλείνει την καριέρα του στους «πράσινους». 

Ακόμη όμως και με το κοστούμι του πρεσβευτή και όχι τα εξάταπα και το σορτσάκι, η επάνοδος του Σισέ εμπεριέχει υψηλό συντελεσή δυσκολίας επί εποχής Γιάννη Αλαφούζου στην ηγεσία της ΠΑΕ, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις εντός της οικογένειας του τριφυλλιού. 

Κι ας λατρεύεται από τον κόσμο κι ας έχει διαχρονικά μια θέση στις καρδιές των οπαδών. 

Να θυμίσω πως ο “Mr.ΣΚΑΪ” στην τελευταία συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της «Θύρας 13», αποκάλυψε πως υπήρξε επικοινωνία με τον Νικόλα Πατέρα για το θέμα Σισέ.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε και την προσωπική του επιθυμία να φορέσει ξανά ο Γάλλος τη φανέλα των «πρασίνων» και να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». 

Κάτι πάντως που λίγες ημέρες αργότερα «κλότσησε» με τις σαφείς αιχμές του Σισέ κατά των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού (μέσω συνέντευξης στην ιστοσελίδα "insidefutbol.com") ισχυριζόμενος πως απέφυγαν να του μιλήσουν όταν τους προσέγγισε για την επιστροφή του στην ομάδα.

«Νιώθω λίγο πικρία, γιατί προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον προπονητή και τον πρόεδρο μερικές φορές, αλλά χωρίς απάντηση. Είναι λυπηρό, αλλά δεν θα κλάψω γι’ αυτό. 

Νομίζω ότι είναι μια δυσάρεστη κατάσταση γιατί όλοι θα μπορούσαν να είναι χαρούμενοι. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που αποφασίζουν τι πρόκειται να συμβεί με την ομάδα. Από αυτούς εξαρτάται…» είχε τονίσει μεταξύ άλλων σε εκείνη τη συνέντευξή ο Γάλλος άσος. 

Μια φορά στην πιάτσα υπάρχουν άνθρωποι που... σκίζουν τα ρούχα τους, πως ο Σισέ κατάφερε και επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης που πραγματοποίησε τον Ιούλιο στην Αθήνα. 

Ελα όμως που στην άκρως απόρρητη (κεκλεισμένων των θυρών) κουβέντα, ο Σισέ δεν άκουσε αυτά που θα περίμενε και θα ήθελε για κάποια θεματάκια. Αγωνιστικά και όχι μόνο. Και έτσι, πολύ απλά… δουλειά (βλ. επιστροφή) δεν γίνεται! 

  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (4/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: