Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Οι ματιές της Λεχ Πόζναν στον Σεμπάστιαν Χρουσιέλ και τα πολωνικά...κονέ του Ατρόμητου!

Μεγάλο… σουξέ αρχίζει να αποκτά η next generation του Ατρόμητου.

Επειτα από τον Δημήτρη Λημνιό ο οποίος προ ημερών συμπεριλήφθηκε στα 50 μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη στο αφιέρωμα του «Guardian», εσχάτως η Λεχ Πόζναν έχει κάνει ουκ ολίγα «likes» στον 18χρονο στόπερ της περιστεριώτικης ομάδας Σεμπάστιαν Χρουσιέλ. 

Ο πολωνικής καταγωγής και γεννημένος στη Σάμη της Κεφαλλονιάς αμυντικός αγωνίζεται με την ομάδα Νέων (Κ-20) του Ατρόμητου και παρακολουθείται στενά από το τμήμα σκάουτινγκ της πολωνικής ομάδας. 

Τον Μάρτιο του 2011 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πολωνίας βρέθηκε στην Ελλάδα, εν όψει ενός φιλικού αγώνα με την δική μας Εθνική ομάδα και έκανε προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των Περιστεριωτών.  

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου, το «κονέ» έγινε έπειτα από αίτημα της ΕΠΟ το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό από τον Ατρόμητο.  

Παράλληλα υπήρξαν και κατ' ιδίαν επαφές με τους επικεφαλής της αποστολής, με τους «Περιστεριώτες» (και άλλοτε παίκτες του Ατρομήτου) Μπαζίνσκι και Σαγκανόφσκι να μην παραλείπουν να δουν φίλους και γνωστούς... 

Από τότε στη δυτική όχθη διατηρούν «κονέ» με την Εθνική Πολωνίας, κάτι που τους βοήθησε στην «ανακάλυψη» του διεθνούς (με την Εθνική Νέων) Πολωνού ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Χρουσιέλ. 

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην σχολή Παναθηναϊκού το 2012 .

Είχε αξιολογηθεί από τους προπονητές των «πρασίνων» για να παραμείνει στην Παιανία, όμως ο Ατρόμητος έχοντας άμεση ενημέρωση από τους Πολωνούς για τις περγαμηνές του, έσπευσε να τον προσεγγίσει και να τον «κλέψει» απ΄το «τριφύλλι». 

Εσχάτως ο Χρουσιέλ δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μελλοντικό αστέρι της πρώτης ομάδας του Ατρομήτου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: