Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η «σιωπηρή» οψιόν ανανέωσης του Μπερμπάτοφ με τον ΠΑΟΚ!













Το ημερολόγιο έγραφε 2 Σεπτεμβρίου όταν ο ΠΑΟΚ τίναξε την… μπάνκα στον αέρα και ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα μέχρι τις 30.6.2016» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους κόλπους των οπαδών της ομάδας και «κούνησε» την Θεσσαλονίκη και γενικότερο εγχώριο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. 

Μήπως όμως τότε τα καρντάσια δεν είπαν όλη την αλήθεια, σχετικά με τους συμβολαιογραφικούς όρους της συνεργασίας με τον Βούλγαρο επιθετικό; 

Και θέτω το συγκεκριμένο ερώτημα διότι σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα των ατζέντηδων, το συμβόλαιο του 34χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ δεν είναι διάρκεια ενός χρόνου, αλλά για ένα συν ένα χρόνο! 

Με («σιωπηρή») οψιόν ανανέωσης δηλαδή που σύμφωνα με την νέα ντιρεκτίβα της FIFA, δύναται πλέον να μπαίνει στα συμβόλαια, μονάχα όταν οι νέες απολαβές του παίκτη ξεπερνούν τη δεύτερη χρονιά κατά 50% των χρημάτων που έλαβε τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας του με την ίδια ομάδα. 

Να υποθέσουμε πως οι ατζέντηδες ξέρουν κάτι παραπάνω και πως το ίδιο ισχύει και στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπερμπάτοφ με τον ΠΑΟΚ…;   


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (13/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: