Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η ελληνική ευκαιρία και το... μήνυμα του Κετσπάγια!

Κυπριακό δημοσίευμα έκανε λόγο για «στήσιμο» του Τιμούρ Κετσπάγια από την ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ (διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την Ενωση) αναφερόταν στις καλοκαιρινές επαφές του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γεωργιανό τεχνικό και την προφορική συμφωνία που έμεινε στα… λόγια, από την στιγμή που η Ενωση αποφάσισε να ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα. 

Εκείνο που παρέλειψαν να γράψουν οι «κουμπάροι» είναι το «στήσιμο» και της ΕΠΟ στον 48χρονο προπονητή, με φόντο τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. 

Αφού βαρέθηκε να περιμένει στο ακουστικό την κλήση των αξιωματούχων της ελληνικής ομοσπονδίας για την μεταξύ τους συνεργασία στην μετά - Φερνάντο Σάντο εποχή κι έτσι έστριψε το τιμόνι προς το «νησί της Αφροδίτης». 

Ως γνωστόν ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ προκάλεσε το «game over» του Ντομίνγκος Πασιένσια από τον πάγκο της κυπριακής ομάδας.

Ο Κετσπάγια έριξε άγκυρα στο νησί, 6,5 χρόνια μετά την λύση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση.

Οσο για τα δύο παιχνίδια που έρχονται με τον Αστέρας Τρίπολης με φόντο το σεντόνι του Europa League...; 

Αν μη τι άλλο αποτελούν μια καλή ευκαιρία να θυμίσει στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία, πως δεν του άξιζε να μείνει μόλις για έξι όλα και όλα παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού την σεζόν 2009-10 αποχωρώντας αήττητος (πέντε νίκες, μία ισοπαλία) από το λιμάνι.

Κι αν στο μέλλον παραστεί ξανά θέμα για κάποιον (μεγάλο) ελληνικό πάγκο, όλο και να περιμένετε «παίξει» ξανά δυνατά το όνομά του.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: