Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

«Καμπανάκια» Κασναφέρη για τον κόσμο και την… μετά – Πανόπουλου εποχή στην Ξάνθη

 Ο Γιώργος Κασναφέρης δεν είναι από εκείνα τα... τυπάκια που μιλούν συχνά στα ΜΜΕ. Οποτε το κάνει όμως, βγάζει μια διαφορετικότητα και πετάει «ζουμερές» ατάκες.



Στην προκειμένη περίπτωση ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου – μέσω συνέντευξης  στο Δημοτικό Ραδιόφωνο “Αθλητικός Παλμός” - για την απουσία του κόσμου της θρακιώτικης ομάδας από το γήπεδο, αλλά και για τα όσα πρόκειται να συμβούν στην «μετά – Πανόπουλου» εποχή.

«Εμείς σαν ΠΑΕ έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε τα πάντα, στα οκτώ χρόνια που είμαι στην ομάδα έχουμε παρακαλέσει, έχουμε ρίξει τιμές, είμαστε 26-27 χρόνια στην Super League με έναν πρόεδρο που διακρίνεται για την ντομπροσύνη και την νοικοκυροσύνη του και έχει δώσει στην πόλη και τον νομό συνεχή παρουσία και όραμα» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

Η Skoda Ξάνθη είναι μια μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, και η βασική της θέση είναι εκεί κοντά στην 5η-6η-7η θέση, να παίξει σε έναν τελικό όπως κατάφερε πέρυσι και με την βοήθεια της τύχης και της συγκυρίας, αν κολλήσει η χημεία προπονητή και παικτών, να διεκδικήσει μερικές φορές έξοδο στην Ευρώπη που τα έχουμε πετύχει.

Αν όλα αυτά τα θεωρούμε λίγα και βρίσκουμε δικαιολογίες και λέμε “έλα μωρέ τον Πανόπουλο”, “έλα μωρέ τον Κασναφέρη”, “έλα μωρέ τον Παπαδημητρίου”, “έλα μωρέ οι παίκτες”, τότε μηδενίζεται η δική μας προσπάθεια. 

Και όταν όλα αυτά κάποτε τελειώσουν, τότε όλοι θα λένε τι κρίμα που δεν έχουμε τον Πανόπουλο, που τότε έπαιζε η ομάδα στην Super League αλλά όλα αυτά τότε δεν τα στηρίξαμε.

Δείτε τι γίνεται στις γειτονικές μας ομάδες. Στην Καβάλα που από τότε που έφυγε ο Ψωμιάδης, με τα καλά του και τα κακά του, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Δείτε την Δράμα, τις Σέρρες, ποδοσφαιρομάνες με μεγάλη ποιότητα ποδοσφαιριστών. 

Άρα καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές, να ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι ζητάμε από την ομάδα και τους ανθρώπους της και από εκεί και πέρα καλώ τον κόσμο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια: