Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Τετ α τετ Μιλοβάνοβιτς με Πογιέτ!

Απόλυτα ενημερωμένος για την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ουρουγουανός προπονητής.

Ο Πογιέτ θεωρείται από τους πολύ ανερχόμενους τεχνικούς στο Νησί. 

Και προκαλεί εντύπωση πως μετά την αποχώρηση του από την Σάντερλαντ τον περασμένο Μάρτιο δεν έχει πάει ακόμη σε ομάδα. Αλλά πίσω από αυτό υπάρχει σκεπτικό που θα εξηγήσουμε παρακάτω. Πρώτα από το ρεπορτάζ. 

Ο Μιλοβάνοβιτς έφυγε την Τετάρτη (21/10) βασικά για το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που είχε, όμως είχε κανονίσει παράλληλα και συνάντηση με τον Γκουστάβο Πογιέτ πριν φτάσει στο Βελιγράδι.

Η πρώτη επαφή είχε γίνει από την Τρίτη (20/10) όπως φαίνεται και τελικά η συνάντηση έγινε Πέμπτη (22/10), άγνωστο σε ποια χώρα. 

Μάλλον όχι όμως στην Αγγλία. Έγινε πάντως η συνάντηση και όπως μαθαίνουμε πήγε καλά. 

Πρώτα απ’ όλα ο Πογιέτ σε αυτό το διάστημα των δύο τριών ημερών, φαίνεται πως ενημερώθηκε πάρα πολύ για την ΑΕΚ και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από μόνος του εξασφάλισε τα δύο τελευταία ματς της ομάδας σε dvd, πριν την συνάντηση.

Οπότε εμφανίστηκε σε εκπληκτικό βαθμό ενημερωμένος και με άποψη για πολλά πράγματα. Κάτι που δείχνει και το σοβαρό ενδιαφέρον το δικό του. 

Η συνάντηση κράτησε πάρα πολύ και όσον αφορά το οικονομικό, απ’ ότι μαθαίνουμε οι δύο πλευρές δεν είναι και πολύ μακριά. 

Σίγουρα πάντως στην ΑΕΚ εντυπωσιάστηκαν από την ετοιμότητα του στην ενημέρωση για την ομάδα, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 

Όπως και για το σκεπτικό που ανέπτυξε σε σχέση με τα κίνητρα του για να φύγει από την Αγγλία τώρα και να έρθει στην Ελλάδα.

(*) Το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στην «ΩΡΑ των σπορ» και στη στήλη «Kιτρινόμαυρο GPS»


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: