Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Από μακριά κι… αγαπημένοι! – Καμία συγκίνηση στην Σάλτσμπουργκ για τις εμφανίσεις του δικού τους Ταξιάρχη Φούντα σε Τρίπολη και Εθνική Ελπίδων
















Μπορεί ο Ταξιάρχης Φούντας να΄χει ανεβάσει στροφές στα τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και την Εθνική Ελπίδων, ωστόσο κάποιες ψυχές στην Αυστρία εξακολουθούν να σφυρίζουν αδιάφορα και δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του. 

Εν ολίγοις (και έτσι για να το γράψω ακόμη πιο χοντρά) δεν τους καίγεται… καρφάκι! 

Όπου ψυχές, βάλτε δίπλα την Red Bull Σάλτσμπουργκ που διατηρεί τα δικαιώματα του 20χρονου μέσου και θα΄στε μέσα. 

Για να σας φρεσκάρω την μνήμη να θυμίσω πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Αρκαδίας, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Αστέρα Τρίπολης με τις ευλογίες των Αυστριακών. 

Μια φορά και σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες της στήλης, στην Σάλτσμπουργκ δεν δείχνουν καμία απολύτως διάθεση να τον επανεντάξουν στο ρόστερ τους και γι΄αυτό άλλωστε δεν μπαίνουν στη διαδικασία να παρακολουθούν τα έργα και τις ημέρες του νεαρού ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. 

Ακόμη και όταν φτάνουν στα αυτιά τους θετικά σχόλια όπως αυτά που κυκλοφόρησαν έπειτα από την συμμετοχή του δικού τους Φούντα στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ (από δική του προσπάθεια προήλθε το γκολ του Παπαδόπουλου στο ΟΑΚΑ) καθώς και μετά το γκολ που σημείωσε στο τελευταίο παιχνίδι των Ελπίδων με αντίπαλο το Λιχτενστάιν στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματυος 2017.  

Το μόνο που κάνουν οι Αυστριακοί στην περίπτωση του δεν είναι άλλο από το να αναμένουν την ημερολογιακή λήξη του «γάμου» τους, προκειμένου να αποδεσμευτούν τελείως από τον Ελληνα ποδοσφαιριστή. 

Βλέπετε, ο Φούντας δεν δικαίωσε τις προσδοκίες τους όταν το καλοκαίρι του ΄13 απέκτησαν τα δικαιώματά του, ορμώμενοι τότε από το ξεπέταγμά του και τις θετικές – ελπιδοφόρες εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ.  

Στην Σάλτσμπουργκ πήρε ευκαιρίες συμμετοχής με το σταγονόμετρο και αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες και με «φύλλο πορείας» αγωνιζόμενος ως δανεικός στις αυστριακές Λίφερινγκ και Γκρέτινγκ, προτού το επαναπατριστεί το καλοκαίρι του΄14 για λογαριασμό του Πανιωνίου. 

Στο θερινό μεταγραφικό παζάρι ακολούθησε το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη – Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα. 

Μετά το άνευρο ξεκίνημά του με την ομάδα της Αρκαδίας τελευταία έχει ανεβάσει στροφές χωρίς όμως όπως προανέφερα να συγκινεί την «μαμά» - Σάλτσμπουργκ. 
   


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (15/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: