Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η λύση (made in Greece) του Χατζηϊσαία για αντι - Κόστα στον ΠΑΟΚ

Όλα τα΄χε η Μαριορή του ΠΑΟΚ, ο σοβαρός τραυματισμός του Ρικάρντο Κόστα έλειπε για να… δέσει το γλυκό! 



Η απουσία του Πορτογάλου παίκτη (σ.σ. υπέστη κάταγμα έξω σφυρού) για τους επόμενους τρεις μήνες από τη δράση, υποχρεώνει τους Θεσσαλονικείς να κινηθούν για την μετάγγιση νέου αίματος στο κέντρο της άμυνας. 

Ηδη στο μεταγραφικό επιτελείο έχει χτυπήσει «κόκκινος συναγερμός» και τσεκάρονται περιπτώσεις παικτών από την εγχώρια και ξένη αγορά. 

Σε ό,τι αφορά πάντως τους στόπερ made in Greece τσεκάρεται – από τον περασμένο Απρίλιο - ο Δημήτρης Χατζηισαϊας του Πανιωνίου. 

Στη Νέα Σμύρνη  επιβεβαιώνουν (ανεπίσημα) το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ κι είναι θετικοί στο να παραχωρήσουν τον Θεσσαλονικιό αμυντικό με την προϋπόθεση να ικανοποιηθούν οικονομικά. 

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον «Ιστορικό» λήγει το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο όπως έχουν αποδείξει στη Νέα Σμύρνη δεν βάζουν εμπόδια σε κανέναν και με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως! 

Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι αν ο Φρανκ Αρνεσεν θα εμπιστευτεί τον στόπερ του Πανιωνίου για το ρόλο του αντι – Κόστα, ή θα επιλέξει να πάει σε μια πιο έμπειρη λύση με την μεταγραφή ενός παίκτη από την αγορά του εξωτερικού, ο οποίος θα διαθέτει περισσότερες παραστάσεις συγκριτικά με το νεαρό παίκτη του Πανιωνίου. Ιδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: