Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Aρέσει ο Κνέζεβιτς στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του 24χρονου Σέρβου εξτρέμ, συμπαίκτη του Ζόριτς στην Μπόρατς.


Το βλέμμα των ανθρώπων της ΑΕΚ βρισκόταν έτσι κι αλλιώς στο πρωτάθλημα Σερβίας, με τους επικεφαλής της ομάδας να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην γειτονική χώρα, που διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές «σχολές» στον κόσμο. 

Φέτος ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που στην «Ένωση» έχουν στραμμένα τα μάτια τους εκεί. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάρκο Ζόριτς, που αγωνίζεται δανεικός στην Μπόρατς Τσάτσακ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

 Μέσω της παρακολούθησης της πορείας του Ζόριτς, φαίνεται πως προέκυψε και μεταγραφικός στόχος για την ΑΕΚ, αφού οι πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» αναφέρουν πως στην «Ένωση» κοιτάζουν την περίπτωση του Φίλιπ Κνέζεβιτς, του 24χρονου Σέρβου εξτρέμ, συμπαίκτη του Ζόριτς στην Μπόρατς! 

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές λοιπόν, στην ΑΕΚ έχουν εντυπωσιαστεί από τον Κνέζεβιτς, που μετρά μέχρι στιγμής 8 γκολ στο πρωτάθλημα, σε 17 συμμετοχές! Ο 24χρονος Σέρβος άσος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο μπορεί να παίξει και στα αριστερά. 

Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν την κίνησή τους, για να τον αποκτήσουν! 

Το συμβόλαιο του Κνέζεβιτς, που αγωνίζεται στην Μπόρατς σαν δανεικός από την Παρτιζάν, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι δεν αποκλείεται, εφόσον παρθεί οριστική απόφαση για την περίπτωσή του, η ΑΕΚ να ξεκινήσει επαφές μαζί του, για να τον κλείσει από τώρα, ενόψει καλοκαιριού.

 Ο Κνέζεβιτς είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μπόρατς, με την οποία συστήθηκε στο σερβικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, τα εντυπωσιακά αγωνιστικά χαρακτηριστικά του έκαναν τον Τύπο της Σερβίας να τον χαρακτηρίσει ως τον δικό τους… Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω των ικανοτήτων του στις ντρίμπλες και του στιλ του! 

Η Παρτιζάν κινήθηκε άμεσα για να τον αποκτήσει και το 2012 τον έκανε δικό της, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο μαζί του. 

Ωστόσο η πορεία του Κνέζεβιτς στην Παρτιζάν δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός σε Ραντνίσκι, Γκιμαράες και τώρα στην Μπόρατς. 

Οι άνθρωποι που ηγούνται των μεταγραφών στην ΑΕΚ γνώριζαν τον Κνέζεβιτς και δεν τον… ανακάλυψαν τώρα, ωστόσο λόγω της πτωτικής πορείας που είχε, μετά την μεταγραφή του στην Παρτιζάν, τον είχαν βγάλει από το μπλοκάκι τους. 

Με τα όσα είδαν ωστόσο φέτος από τον 24χρονο Σέρβο ακραίο, να τους κάνουν να επανεξετάσουν την περίπτωσή του, κάνοντας σκέψεις για να προχωρήσουν μάλιστα την υπόθεση και να κινηθούν, για να τον αποκτήσουν.



ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: