Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Μπανέλ Νικολίτα και Αλεξάντερ Βλαντ για τον Λεβαδειακό! – Οι δύο Ρουμάνοι παίκτες στο μεταγραφικό… μικροσκόπιο των Βοιωτών

















Καλή η τελευταία νίκη επί της Ξάνθης που… έσπασε το αρνητικό σερί των πέντε αγωνιστικών χωρίς «τρίποντο» στη Super League,  πολύτιμη (και) η νίκη επί της Κέρκυρας που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «16» του Κυπέλλου. 

Ωστόσο ο Λεβαδειακός καλείται να παίξει… μπάλα (και) στο μεταγραφικό γήπεδο (και) να φροντίσει για την ενίσχυση του ρόστερ του, δεδομένου πως η επιδημία των τραυματισμών ρίχνει σαν τα κοτόπουλα κάτω τους παίκτες του Ακη Μάντζιου και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, δεν αποκλείεται ο κόουτς να χρειαστεί να ξεσκονίσει το ποδοσφαιρικό δελτίο του. 

Το μεταγραφικό επιτελείο των Βοιωτών «σκανάρει» διάφορες περιπτώσεις παικτών και δύο εξ αυτών – σύμφωνα με γκαραντί πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» - είναι made in Romania. 

Ο πρώτος Ρουμάνος παίκτης που εξετάζεται με ενδιαφέρον από τον Λεβαδειακό αυτή την περίοδο, ακούει στο όνομα Μπανέλ Νικολίτα (πάνω στη φωτ.). 

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο βιογραφικό του, θα διαπιστώσει πως δεν πρόκειται για… τυχαίο ποδοσφαιριστή. Γεννηθείς στις  7 Ιανουαρίου 1985 αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξί εξτρέμ (δεξί μπακ) και αριστερός μέσος. 

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετράει 18 συμμετοχές και 3 γκολ με την Βιτορούλ και παρότι το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, υπάρχει ειδικός όρος που του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει για ομάδα εκτός Ρουμανίας τον Γενάρη. 

Ο Νικολίτα μετράει 36 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική Ρουμανίας, ενώ «έφτιαξε» το όνομά του αγωνιζόμενος με την Στεάουα Βουκουρεστίου την εξαετία 2005-11 έχοντας συνολικά 188 συμμετοχές και 23 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Σεντ Ετιέν, χωρίς πάντως να καταφέρει να κάνει απόσβεση της μεταγραφής του (25 συμμ. – 3 γκολ). Επειτα από ένα μικρό πέρασμα ως δανεικός από την Ναντ (17 συμμ. – 1 γκολ) επαναπατρίστηκε τον περασμένη Γενάρη και φόρεσε τη φανέλα της Βιτορούλ. 

Σημειωτέον πως ο Νικολίτα είναι ένας από τους πιο διάσημους τσιγγάνους ποδοσφαιριστές, ενώ στο παρελθόν το όνομά του είχε «παρελάσει» από το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. 



Ο δεύτερος Ρουμάνος παίκτης που βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα του Λεβαδειακού, είναι ο Αλεξάντερ Βλαντ (αριστερά στη φωτ.). 


Γεννηθείς στις 6 Δεκεμβρίου 1989 αγωνίζεται στην ουκρανική Ντνίπρο με την οποία είχε την περασμένη σεζόν (2014-15) 13 συμμετοχές. Πιο παλιά έπαιξε με την Παντούρι στο ρουμάνικο πρωτάθλημα. 

Σημειωτέον πως ο Βλαντ εξετάζεται ως αντί – Μιλιάζες μετά τον σοβαρό τραυματισμό (βλ. χιαστοί) του Πορτογάλου αμυντικού, που τον έβγαλε νοκ άουτ για το υπόλοιπο διάστημα της τρέχουσας σεζόν. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (5/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: