Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Οι… τρίχες του Πανόπουλου, η άκαρπη τριπλή κατασκοπεία και το καμπανάκι στον Λουτσέσκου!
















Αστραψε και βρόντηξε ο Χρήστος Πανόπουλος, μετά το «ναυάγιο» της Ξάνθης στης Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό. Βλέπετε η ήττα από την ΑΕΛ, σηματοδότησε το «game over» της θρακιώτικης ομάδας και περυσινής φιναλίστ του Κυπέλλου στη φετινή διοργάνωση. 

Όχι τίποτα άλλο, αλλά πήγε τσάμπα και η πρόσφατη τριπλή παρακολούθηση των «βυσσινί» από τους απεσταλμένους – κατασκόπους (Λουτσέσκου, Κασναφέρης, Παπαδημητρίου) στην θεσσαλική πόλη. Ετσι για να τα θυμόμαστε και να τα γράφουμε όλα. 

Με δύο ανακοινώσεις εκ των οποίων η δεύτερη (για την κοντή την… που της φταίνε οι τρίχες) ήταν όλα τα λεφτά, ο μεγαλομέτοχος της θρακιώτικης ΠΑΕ εμμέσως πλην σαφώς απέρριψε με εμφατικό (και σόκιν) τρόπο τις δικαιολογίες και τα ελαφρυντικά που επικαλέστηκε νωρίτερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στο «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης σχετικά με την οδυνηρή ήττα. 

Και τώρα, ούτε ψύλλος στον κόρφο του Ρουμάνου κόουτς, ο οποίος ούτως η άλλως ακούει το καμπανάκι του κινδύνου εδώ και καιρό – όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 31 Οκτωβρίου - να χτυπάει δυνατά. Και κάπου εδώ τα ψέματα και οι δικαιολογίες απλά τελείωσαν. Πανόπουλος…speaking!

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (5/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: