Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μαντίλι και ο Ουσέρο! – Την πόρτα της εξόδου δείχνει ο Ατρόμητος στον Ισπανό μέσο
















Οποιος θεωρεί πως ο Μαρσελίνιο αποτελεί τη μοναδική ηχηρή μεταγραφή του Ατρόμητου, που δεν δικαιώνει τις υψηλές προσδοκίες των ανθρώπων της περιστεριώτικης ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ασφαλώς και χρειάζεται εντατικά μαθήματα σχετικά με τα ποσοστά δημοτικότητας των ποδοσφαιριστών εντός των τειχών.  

Κι αυτό, διότι εκτός από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα και αναζητεί εκτός από ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του και την χρυσή τομή για ένα βελούδινο διαζύγιο με τον Ατρόμητο, υπάρχει από πίσω τουλάχιστον ένας ακόμη παίκτης, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει απόσβεση της μεταγραφής. 

Εσχάτως μάλιστα το μέλλον του στη δυτική όχθη διαγράφεται άκρως δυσοίωνο, έστω κι αν εν αντιθέσει με τον αραχνιασμένο Μαρσελίνιο, ο ίδιος ιδρώνει τη φανέλα και έχει γράψει μέχρι και σήμερα 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και το όνομα αυτού, Φερνάντο Ουσέρο. 

Ο Ισπανός μέσος ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στον Ατρόμητο το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα, έπειτα από μια μικρή παρένθεση στην Αλκορκόν. 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του στη Super League για 3,5 χρόνια με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ήρθε στο Περιστέρι ως «αντί – Δημούτσος». 

Μάλιστα έτυχε τόσο ζεστής υποδοχής, που με την σύμφωνη γνώμη του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του πρώην προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, συμπεριλήφθηκε στην πεντάδα των αρχηγών! Τι να το κάνεις όμως.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος δεν κατάφερε να κινηθεί στις στροφές που θα ήθελαν και περίμεναν οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης, όταν έπαιρναν την απόφαση να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα. 

Κι εσχάτως σύμφωνα με ιαματικές πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» απ΄τη δυτική όχθη, του έστειλαν το μήνυμα να ψάχνεται για νέα ομάδα!

Κι ας λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του ΄17. Όλα τα συμβόλαια άλλωστε – σύμφωνα με το σοφό κλισέ – υπάρχουν για να σπάνε. 

Κάθε άλλο παρά τυχαία άλλωστε ήταν η κίνηση του Ατρόμητου να προχωρήσει στην απόκτηση του Πολ Κεϊτά ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ουσέρο, ο οποίος από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα του Περιστερίου και παρά τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής του, κακά τα ψέματα δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. 

Κι αν βρει ομάδα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα κουνήσει κι αυτός μαντίλι…!  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (21/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: