Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

«Πολύ κοντά με Σα η ΑΕΚ»!

Έχουν ικανοποιηθεί οι όροι που θέτει η Ρέντινγκ, ενώ η «Ένωση» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Πορτογάλο επιθετικό.

Μετά τη σύσκεψη κορυφής της Δευτέρας, ξεκαθαρίστηκε από πλευράς Γκουστάβο Πογέτ πως ο Πορτογάλος φορ θα αποτελούσε μια σούπερ λύση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με την διοίκηση να δείχνει άμεσα αντανακλαστικά και να κινείται για να υλοποιήσει την επιθυμία του προπονητή. 

Έπειτα από νέες συζητήσεις που έγιναν με τη Ρέντινγκ την Τετάρτη, υπήρξε ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση και οι πιθανότητες της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Σα, αυξήθηκαν σημαντικά.

Αυτό που προκύπτει από πηγές στην Αγγλία, που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον της Ρέντινγκ και του ποδοσφαιριστή, όχι μόνο επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, αλλά το ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο! 

Αυτό που αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εν λόγω πληροφορίες είναι πως η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ορλάντο Σα, καθώς έχει επί της ουσίας καλύψει τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας, ενώ είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια και με τον 28χρονο φορ!

Από πλευράς ΑΕΚ απορρέει μια αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης, με τους επικεφαλής της «Ένωσης» να τονίζουν πως μέχρι τη Δευτέρα, η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά. 

Οι επαφές με την Ρέντινγκ αλλά και τον ποδοσφαιριστή θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο, με την ΑΕΚ να έχει για σύμμαχό της και την επιθυμία του Σα να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους του εξωτερικού, κάτι που περιπλέκει κάπως τα πράγματα αφού η ΑΕΚ δεν… παίζει μόνη της στην υπόθεση. 

Όμως ο Ορλάντο Σα, που είναι ενήμερος για την κατάσταση στην ΑΕΚ και το πρότζεκτ που υπάρχει στον σύλλογο, δείχνει πολύ «ζεστός» στην προοπτική να έρθει στη χώρα μας, δίνοντας προβάδισμα στην «Ένωση» αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Και μένει να φανεί αν μέχρι τη Δευτέρα τα όποια εμπόδια υπάρχουν ξεπεραστούν και τελικά η ΑΕΚ δώσει τα χέρια με την Ρέντινγκ αλλά και τον παίκτη, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφή.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ έχει μπει πλέον πολύ γερά στο «κόλπο» της διεκδίκησης του παίκτη, δείχνοντας εμπράκτως τη διάθεση να παλέψει για να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη μεταγραφική υπόθεση και να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Πογέτ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Και πλέον, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στο να το πετύχει.

Βέβαια πέραν του Σα, στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκονται κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, όπως του Ραμίρο Κόστα και του Νταβίντ Μπαράλ. 

Οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο, στην περίπτωση που το θέμα του Πορτογάλου δεν κλείσει θετικά και δεν καταστεί δυνατό να προχωρήσει.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: