Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μαύρες σκέψεις για τον Τορμένα στην Τρίπολη

Από το δόξα τω Θεώ, στο βοήθα Παναγιά ο Εντερσον Τορμένα στην Τρίπολη. 

Μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα Τρίπολης για τους δύο επόμενους μήνες θα παραμείνει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής. 

Ο Βραζιλιάνος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, οπότε ο Στάικος Βεργέτης τον ξεχνά γι' αυτό το χρονικό διάστημα. 

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον 29χρονο παίκτη, από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Τρίπολη. 

Μετά το τσίμπημα στο ισχίο του αριστερού ποδιού τις πρώτες κιόλας ημέρες του επί αρκαδικού εδάφους, ακολούθησαν άλλοι δύο τραυματισμοί στον τετρακέφαλο κι ένα θλαστικό τραύμα στο γόνατο, που άναψαν «κόκκινο» για το επίσημο βάπτισμα του πυρός με την φανέλα του Αστέρα. 

Ο Τορμένα πάνω που βγαίνει από έναν τραυματισμό επιστρέφει στο ιατρικό δελτίο με… συνοπτικές διαδικασίες. 

Κι επειδή η καλή (και η κακή) μέρα απ΄το πρωί φαίνεται, όπως προαναφέραμε από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θητείας του στην ομάδα της Αρκαδίας ξεκίνησαν τα προβλήματα.  

Στην Τρίπολη αν και μέχρι πρότινος δεν είχα χάσει την πίστη τους στην αξία και στις δυνατότητες του εν λόγω ποδοσφαιριστή και τον στήριζαν, εσχάτως έχουν αρχίσει να κάνουν μαύρες σκέψεις δεδομένης και της λήξης του συμβολαίου του Βραζιλιάνου το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: