Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ο «αρραβώνας» Βέροιας – Ελευθερόπουλου και η πλήρης επιβεβαίωση του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ»















Θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συνεργασίας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τη Βέροια. 

Η επιμονή της «βασίλισσας του βορρά» για τη συνεργασία με τον 39χρονο τεχνικό απέφερε καρπούς και έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως όσα έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» της Κυριακής (24/1) σχετικά με τον «αρραβώνα» των δύο πλευρών. 

Αναλυτικά: 

«Ο επιμένων νικά» και στην προκειμένη περίπτωση η επιμονή της Βέροιας να «κλέψει» τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο απ΄τον Πανθρακικό και να τον φέρει στον δικό της πάγκο (για την μετά – Γεωργιάδη εποχή) κατά όπως φαίνεται θα αποφέρει καρπούς. 

Το σαββατιάτικο (23/1) παιχνίδι του 39χρονου τεχνικού με την ομάδα της Κομοτηνής, παίζει πολύ σοβαρά να αποκτήσει ιστορικό χαρακτήρα και να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του στο τιμόνι του Πανθρακικού. 

Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί στην πράξη, θα αποδείξει πως ο Καρυπίδης παρ΄ότι νέος ως παράγοντας στο κουρμπέτι του ποδοσφαίρου, διέθετε το know how να «ψήσει» τον «Ελέ» και πάνω απ΄όλα να προσπεράσει τους ηθικούς ενδοιασμούς του για το «φτου ξελευτερία» απ΄την ομάδα της Κομοτηνής μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κι ενώ βρίσκεται εν εξελίξει το survivor της Super League. Ο επιμένων νικά!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: