Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Δεύτερη ευκαιρία για Τόρες και Αστέρα Τρίπολης

Πολλές φορές στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, υπάρχει η λεγόμενη δεύτερη ευκαιρία. 

Κάτι που μάλλον έρχεται να κολλήσει γάντι στην περίπτωση του μεταγραφικού love story που έχει αναπτυχθεί τελευταία μεταξύ του Νταβίντ Τόρες και του Αστέρα Τρίπολης. 



Η διαφωνία στο οικονομικό στάθηκε η αιτία ο Ισπανός επιθετικός να λύσει την συνεργασία του με τον Πλατανιά το περασμένο καλοκαίρι. 

Συν τω χρόνω η μεταγραφή του στην Τάργκου Μούρες τινάχτηκε πολύ γρήγορα στον αέρα, με τον ποδοσφαιριστή να μην βγάζει ούτε το μήνα του μέλιτος στη Ρουμανία. 

Τα οικονομικά προβλήματα της νέας του ομάδας τον έστειλαν πρόωρα και με συνοπτικές διαδικασίες στην πόρτα της εξόδου. 

Προϊόντος του χρόνου επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Αλαβές κι εσχάτως διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Μπορεί οι δύο πλευρές να μην έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, ωστόσο θεωρούνται φίλοι απ΄τα παλιά. 

Λίγοι γνωρίζουν πως ο Ισπανός στράικερ προτάθηκε  στον Αστέρα Τρίπολης το καλοκαίρι του 2013.  

Ωστόσο, ο Ισπανός επιθετικός δεν γέμισε τότε όσο θα έπρεπε το...μάτι του Γιάννη Καϋμενάκη και των άλλων παιδιών στην αρκαδική ομάδα, προκειμένου να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Τρίπολη, εν αντιθέσει με τον συμπατριώτη του Ντελγκάδο Χουάνμα ο οποίος υπέγραψε στον Αστέρα. 

Προϊόντος του χρόνου οι Αρκάδες δεν δικαιώθηκαν για την επιλογή τους, δεδομένου πως ο Τόρες κολύμπησε σε βαθιά νερά στα Χανιά, εν αντιθέσει με τον Χουάνμα ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και αποχώρησε. 

Μια φορά ο Τόρες ποντάρει και στο διαχρονικά ανοιχτό κανάλι που διατηρεί ο εκπρόσωπός του Ντομίνγκο Σεβιγιάνο με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα για την μετακόμισή του στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: