Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Μεταγραφικός...καπνός για τον Ρικάρντο Κόστα!

Πολλά λέγονται, πολλά κυκλοφορούν κι άλλα τόσα γράφονται κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου, σχετικά με παίκτες και ομάδες.



Deals που βρίσκονται στα σκαριά, deals που… μαγειρεύονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι όλα τα συναφή. 

Σε πολλές περιπτώσεις πίσω από τον καπνό, δεν υπάρχει και φωτιά, ωστόσο εν προκειμένω  και σε ότι αφορά τον Ρικάρντο Κόστα, σηκώνει έρευνας και ρεπορτάζ κατά πόσον πίσω από τον καπνό - made in USA -  υπάρχει και φωτιά. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικάνικης ιστοσελίδας, η New England Revolution ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ από τον ΠΑΟΚ. 

«Η προσθήκη ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού θα ανεβάσει σίγουρα σε μεγάλο βαθμό επίπεδο μια ομάδα της οποίας η άμυνα ήταν εξωφρενικά ασυνεπής πέρυσι», αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους οι Αμερικανοί και συν τω χρόνω θα φανεί (επισήμως) αν πράγματι υπάρχει ή όχι θέμα. 

Παρεμπιπτόντως, εκτός από το όνομα του Κόστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονται και αυτά των Τιότ της Νιούκασλ και του Ροσσέλ της Σπόρτινγκ. 

Ο Κόστα ήρθε μετά βαϊών και κλάδων στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να εξελιχθεί σε ηγέτη της άμυνας του ΠΑΟΚ όπως περίμεναν στον «Δικέφαλο του Βορρά» όταν έπαιρναν την απόφαση να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ανταλλάξουν… δαχτυλίδια μαζί του. 

Λέτε να πέσουν μέσα και να δικαιωθούν τα Αμερικανάκια...;

Δεν υπάρχουν σχόλια: