Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τα κρίσιμα tips της υπόθεσης Ορλάντο Σα στην ΑΕΚ

Η περίπτωση του Ορλάντο Σα ήρθε στην καθημερινότητα της ΑΕΚ… ξαφνικά και επί της ουσίας έκανε την «Ένωση» να αλλάξει τον μεταγραφικό προσανατολισμό της, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του σέντερ φορ. 

Αν και αρχικά το πλάνο ήταν να αποκτηθεί ένας επιθετικός που θα συμπληρώνει τους Τζιμπούρ και Αραβίδη, παίρνοντας την θέση του Κρισάντους, η περίπτωση του Σα έκανε τον Πογέτ αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, να «ψάξουν» την υπόθεση, αφού εκτιμούν πως αν υπάρχει η ευκαιρία να αποκτηθεί ο φορ της Ρέντινγκ, αξίζει να την προσπαθήσουν.

Το θέμα του Πορτογάλου στράικερ δεν είναι εύκολο, αφού μπορεί ο ίδιος ο παίκτης να θέλει να έρθει στην «Ένωση», μιας και δεν έχει προσαρμοστεί στην Αγγλία, οι άνθρωποι της Ρέντινγκ όμως δείχνουν να επιθυμούν κυρίως την πώλησή του και όχι τον δανεισμό του. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το καλοκαίρι δαπάνησαν κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσουν και ως εκ τούτου θέλουν να τους… επιστραφεί, ένα σημαντικό μέρος από αυτό το ποσό. 

Το θέμα της αγοράς του Σα δεν δείχνει να απασχολεί την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή, με τις επαφές των ανθρώπων της «Ένωσης» γύρω από το ζήτημα να σχετίζονται με τον δανεισμό του Πορτογάλου.

Στην πρώτη επαφή που έγινε με την Ρέντινγκ, το ποσό που αξίωσαν οι Άγγλοι κρίθηκε υπερβολικό από πλευράς ΑΕΚ, αφού ουσιαστικά η Ρέντινγκ ζήτησε περίπου τα… μισά χρήματα από όσα δαπάνησε για τον Σα, για να τον παραχωρήσει για έξι μήνες! 

Κάτι που η ΑΕΚ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κάνει, αφού αν αποφασίσει να δαπανήσει ένα τόσο υψηλό ποσό, το πιθανότερο είναι πως θα μπορεί να βρει κάτι καλύτερο από τον Πορτογάλο στην αγορά.

Οι επαφές μεταξύ ΑΕΚ και Ρέντινγκ θα συνεχιστούν και σύμφωνα δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρχουν εξελίξεις. Με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει πιθανότατα οριστικά. 

Αν τελικά το θέμα του Σα δεν προχωρήσει πάντως, τότε στην ΑΕΚ θα… επιστρέψουν στο αρχικό τους πλάνο αναφορικά με τις αναζητήσεις τους για το θέμα του σέντερ φορ, εξετάζοντας δηλαδή παίκτες που θα έρθουν με την προοπτική να αποτελέσουν μία ακόμα λύση για την γραμμή κρούσης, πίσω από Τζιμπούρ και Αραβίδη.

ΠΗΓΗ: www.e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: