Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Το... καμπανάκι των Μπακοκαϋμενάκηδων στους «αδιάφορους» του Αστέρα!

Αστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Μποροβήλος στην Τρίπολη. 

Το «ναυάγιο» στα Περιβόλια και η ήττα με κατεβασμένα τα χέρια απ΄ τον Πλατανιά, χτύπησε άσχημα τις ευαίσθητες χορδές του προέδρου της αρκαδικής ΠΑΕ (και των ιδιοκτητών βεβαίως, βεβαίως) και για αυτό άλλωστε έσπευσε να τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές. 

Ο πρόεδρος των Αρκάδων, έριξε... γκάζια στους παίκτες, καλώντας τους να ξυπνήσουν εν όψει του επόμενου (15/2) αγώνα με την Ξάνθη, προκειμένου να μην χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη για μια θέση στα πλέι οφ. 

Συν τοις άλλοις τους μετέφερε την σφοδρή δυσαρέσκεια των ιδιοκτητών του συλλόγου, προειδοποιώντας τους πως με ανάλογες εμφανίσεις τύπου Πλατανιά, τη... νύφη θα την πληρώσουν παίκτες των οποίων οι εμφανίσεις δεν συνάδουν με τα συμβόλαιά τους. 

Μπορεί το παζάρι του Ιανουαρίου να έκλεισε, αλλά οι Μπακοκαϋμενάκηδες χτύπησαν το καμπανάκι κι έστειλαν το μήνυμα (μέσω Μποροβήλου) πως δεν θα διστάσουν να ανοίξουν πρόωρα την ατζέντα των καλοκαιρινών αποχωρήσεων, τιμωρώντας και απομακρύνοντας από τον Αστέρα τους αδιάφορους παίκτες. Από Φλεβάρη, καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: