Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η προσωπική ραψωδία του Μπρίτο στον Ατρόμητο

(φωτ.-www.atromitosfc.gr)
Αν υπάρχει ένας παίκτης στον Ατρόμητο το όνομα του οποίου παραδοσιακά κάνει «γκελ» στο Περιστέρι, αυτός δεν είναι άλλος από τον  Εδούαρδο Μπρίτο. 

Πρώτος ξένος σκόρερ με 27 γκολ στην ιστορία της ομάδας και 144 συμμετοχές με το αστέρι στο στήθος!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής γράφει την προσωπική του ραψωδία στον Ατρόμητο, αγωνιζόμενος φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» στον ένατο συνολικά χρόνο της θητείας του στην Ελλάδα.

Για να καταλάβετε το «δέσιμό» του με την ομάδα του Περιστερίου, να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του ΄12 ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο έναντι 140.000 ευρώ, πενήντα χιλιάδες λιγότερα απ΄όσα του προσέφερε η Ομόνοια (190.000 ευρώ) για να κατηφορίσει στην Κύπρο
 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής και πολιτογραφημένος Ελληνας, έχει παντρευτεί την Αναστασία Καρπούζη.
 

Το μέλλον του βρίσκεται στη χώρα μας και για αυτό το λόγο άλλωστε, «έτρεξε» όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου.
 

Μάλιστα δεν θέλει πλέον ούτε να σκέφτεται την προοπτική της επιστροφής στην Βραζιλία, έπειτα από πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία με την αγορά ενός ακινήτου και τα χρήματα που έχασε πέφτοντας σε πωλητή - «μαϊμού».
 

Εδώ και λίγους μήνες μάλιστα έχει ιδρύσει τη δική του επιχείρηση  στην Ελλάδα, μέσω της οποίας εξάγει ελαιόλαδο στη Βραζιλία... 

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο και φυσικά μοιάζει περιττό, να αναφέρουμε πως αποτελεί επιθυμία και προτεραιότητά του η παραμονή στο Περιστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: