Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τι Δερμιτζάκης, τι Ρικάρντο Σα Πίντο!

Η νέα τάξη πραγμάτων στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ, δεν βγάζει από την «κατάψυξη» τους Κανούλα, Γουναρίδη και Κουρδάκη. 

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε τετ α τετ με τους τρεις παίκτες κι από όσα τους μετέφερε, τους έκανε την… καρδιά περιβόλι!

Να υπενθυμίσουμε πως οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν ήταν στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και μάλιστα όχι μόνο ήταν επί μονίμου βάσεως εκτός αποστολής, αλλά έκαναν και προπονήσεις ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα.
 

Η άφιξη του Ρικάρντο Σα Πίντο στο Ηράκλειο, δεν πρόκειται να αλλάξει  - τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο – τα δεδομένα για τους τρεις «εξόριστους» παίκτες κι ας έκανε λόγο ο Πορτογάλος στις προγραμματικές δηλώσεις του περί ευκαιριών σε όλους. 
 

Ο νέος κόουτς ενημέρωσε τους Κανούλα, Γουναρίδη και Κουρδάκη, πως με βάσει την έκθεση του προηγούμενου προπονητή δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους τουλάχιστον επί του παρόντος.
 

Ωστόσο, άναψε το «πράσινο φως» για την παρουσία τους μία φορά την εβδομάδα (και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα) στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε σταδιακά να αρχίζει να σχηματίζει προσωπική άποψη για τις δυνατότητες τους.
 

Εκτός πάλι κι αν οι παίκτες είναι «κομμένοι» από τη διοίκηση και δεν έχουν καμία απολύτως τύχη επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Νέος είναι ακόμη ο Σα Πίντο στο Ηράκλειο, σίγουρα θα΄χει πολλά να μάθει στην πορεία...!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: