Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Στο «Ντα Λουζ» και ο Ούγκο Βαρέλα!

Κόσμος και κοσμάκης παρακολούθησε δια ζώσης από τις εξέδρες του «Ντα Λουζ» την αναμέτρηση Μπενφίκα – Ολυμπιακός. 

Σκάουτερ από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Μεταξύ αυτών και ο δικός μας Ούγκο Βαρέλα, άλλοτε «ιθύνων νους» των μεταγραφικών υποθέσεων του Παναθηναϊκού.

«Παρέλαση» από απεσταλμένους ομάδων και μάνατζερ καταγράφηκε στη Λισσαβώνα το βράδυ της Τετάρτης (23/10).  Από μάτια της Μπαρτσελόνα, της Μίλαν και της Γιουβέντους μέχρι της Στόουκ Σίτι και της Πάκος Φερέιρα.
 

Κάπου εκεί λοιπόν ανάμεσα στο εκλεκτό πλήθος στη θύρα των VIP, βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» και ο σενιόρ Ούγκο Βαρέλα, άλλοτε «εγκέφαλος» του μεγαγραφικού σχεδιασμού του «τριφυλλιού».
 

Γράφοντας τη λέξη «άλλοτε» δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος μάνατζερ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, δεδομένου πως (αν δεν μας απατά η μνήμη μας)  επισήμως ουδέποτε ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους.
 

Εκεί λοιπόν που είχαμε χάσει τελείως τα ίχνη του από το περασμένο καλοκαίρι (ελέω της νέας τάξης πραγμάτων στον Παναθηναϊκό) ο Βαρέλα άρπαξε την ευκαιρία και έσπευσε να παρακολουθήσει τον αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με την Μπενφίκα στη γνώριμη για αυτόν Λισσαβώνα.
 

Τι πράγμα...; Αν είχε δίπλα του και τον άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού και στενό του φίλο Ζεσουάλδο Φερέιρα ή αν έπιασε την κουβέντα με κάποιο από τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού...; 

Αυτό είναι κάτι που επί του παρόντος τουλάχιστον παραμένει αδιευκρίνιστο. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: