Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

«Βλέπει» Μοντάνο (για…αντί – Κόλα) η Βέροια!
















Τι ήταν να πατήσει ο Θεόδωρος Καρυπίδης μεταγραφικό φρένο στη Βέροια; Σε μεταγραφικά τρεχάματα έβαλε την ομάδα της Ημαθίας ο σοβαρός τραυματισμός του Ρότζερς Κόλα. 

Ως γνωστόν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο επιθετικός από την Ζάμπια (έπειτα απ΄τον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι με την Καλλονή) έδειξε θλάση οπίσθιου μηριαίου. 

Πράγμα που σημαίνει πως για τις επόμενες έξι εβδομάδες ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «βασίλισσας του βορρά», που θέλοντας και μη καλείται λίγο πριν από την εκπνοή και του… τελεσίγραφου των μεταγραφών (για τους ελεύθερους παίκτες) να τρέξει μπας και εντοπίσει και προπάντων συμφωνήσει με τον «αντί – Κόλα». 

Ποιος θα μπορούσε να΄ναι αυτός; Όχι πως δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι παίκτες στην αγορά, αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι άκρως περιορισμένα, δεδομένου πως η καρό σημαία πέφτει αύριο και… γεια σας!

Στη Βέροια κάνουν αστραπιαίο homework σε αρκετές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών και - σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης - κύκλωσαν το όνομα του Βίκτορ Ούγκο Μοντάνο. 

Ο Κολομβιανός επιθετικός γεννήθηκε στις 1 Μαίου 1984 και στο παρελθόν (2011) έχει φορέσει μια φορά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ μετράει περισσότερες συμμετοχές με τις μικρότερες εθνικές ομάδες. 

Στο βιογραφικό του υπάρχει πλούσια θητεία στα γαλλικά γήπεδα με τις φανέλες της Μονπελιέ (195 συμμετοχές- 48 γκολ) και της Ρεν (71 συμμετοχές – 16 γκολ). 

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η μεξικάνικη Τολούκα τη σεζόν 2014-15, γράφοντας στο κοντέρ έξι συμμετοχές. 

Ένα σημαντικό μειονέκτημα του Κολομβιανού επιθετικού είναι η μεγάλη αγωνιστική απραξία, δεδομένου πως η τελευταία επίσημη συμμετοχή του καταγράφηκε στο Μεξικό τον περασμένο Μάιο και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα. 

Σημειωτέον πως πρόκειται για κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου, ενώ σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt.de η χρηματιστηριακή αξία του κινείται στο 1,5 εκατ. ευρώ. 

Μια φορά στη Βέροια κάνουν focus στην περίπτωσή του κι εφόσον αποφασίσουν πως τους κάνει ο παίκτης, θα δώσουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. 

  
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (11/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: