Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δώνης καλεί Σκόνδρα στον ΑΠΟΕΛ!

(φωτ.-www.paokfc.gr)



Στον έρωτα, στον πόλεμο και στο ποδόσφαιρο, όλα επιτρέπονται! 

Ακόμη και να ζητήσει ο ΑΠΟΕΛ (του Γιώργου Δώνη βεβαίως, βεβαίως) δανεικό ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ (!) τον ερχόμενο Γενάρη. Και το όνομα αυτού, Γιάννης Σκόνδρας.

Ο 23χρονος αμυντικός ανηφόρισε από το Περιστέρι στη Θεσσαλονίκη με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Χούουμπ Στέφενς δεν τον έχει πάρει με καλό μάτι και αυτό είναι κάτι που πλέον... βγάζει μάτια!
 

Αφού ξεκίνησε τη σεζόν ως κατά συνθήκη αριστερό μπακ, στη μετά – Τζαβέλλα εποχή στην Τούμπα, βλέπει όχι μόνο την ενδεκάδα, αλλά και ακόμη και την αποστολή με το… κιάλι!
 

Η τελευταία του παρουσία στη Super League καταγράφηκε πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά όπου αγωνίστηκε για 13 λεπτά!
 

Εν συνεχεία, ακολούθησε η 90λεπτη συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και έκτοτε, κατέληξε με «διαρκείας» στην εξέδρα.
 

Ο Σκόνδρας από βασικός και αναντικατάστατος τα τελευταία χρόνια στον Ατρόμητο (και έχοντας περάσει και το κατώφλι της Εθνικής ομάδας) βρίσκεται εκτός των βασικών πλάνων του Στέφενς στον ΠΑΟΚ και δεν λογίζεται πλέον ούτε ως εναλλακτική λύση.
 

Όλα αυτά ασφαλώς και τα γνωρίζει ο Γιώργος Δώνης. Οχι μόνο επειδή παρακολουθεί ότι κινείται εντός, εκτός και επί ταυτά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και λόγω του ότι ο Σκόνδρας αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα του παιδιά στον Ατρόμητο.
 

Και επειδή το μέλλον του στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν διαγράφεται απλά δυσοίωνο, αλλά... μαύρο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» έχει ήδη κάνει μία πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για τον Ελληνα αμυντικό.
 

Κατά πόσον δηλαδή θα ήταν εφικτός ο δανεισμός του τον προσεχή Γενάρη, ακόμη – ακόμη και η αγορά του, εφόσον οι Θεσσαλονικείς αποφασίσουν να χωρίσουν πρόωρα τους δρόμους τους με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.
 

Μια φορά, οι «βελούδινες» (ο Θεός να τις κάνει) σχέσεις του Δώνη με τον ΠΑΟΚ, ασφαλώς και αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στο μεταγραφικό project της μετακόμισης του Σκόνδρα στο νησί της Αφροδίτης, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.
 

Αλλά όπως προαναφέραμε, στον έρωτα, στον πόλεμο και στο ποδόσφαιρο, όλα επιτρέπονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: