Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Οχι» Τσιώλη στην ΑΕ Λεμεσού, στο plan B και ο Ουζουνίδης!

Δεν «ψήνεται» ο Σάκης Τσιώλης το συγκεκριμένο τάιμινγκ για τη συνεργασία με την ΑΕ Λεμεσού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» η απάντηση του Θεσσαλού τεχνικού θα΄ναι αρνητική, κάτι που από την στιγμή που θα επισημοποιηθεί, θα «σπρώξει» την κυπριακή ομάδα σε άλλες λύσεις. Στο «plan b» της ΑΕΛ, βρίσκεται και το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οπως συνέβη προ ημερών στο «love story» με τον ΟΦΗ, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, ο Τσιώλης δεν αισθάνεται έτοιμος (για προσωπικούς λόγους) να αναλάβει το τιμόνι της κυπριακής ομάδας.
 

Γι΄αυτό και - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - την Πέμπτη (24/10) θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της κυπριακής ομάδας, η οποία θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Λίτο Βιντιγκάλ.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» στην ατζέντα των ανθρώπων της ΑΕΛ, μεταξύ άλλων προπονητών υπάρχει και το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος όμως εν αντιθέσει με τον Τσιώλη, δεν κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά με την προπονητική φόρμα του Πλατανιά, κάτι που αυτομάτως κάνει δύσκολη την περίπτωσή της μετακόμισής του στο νησί.
 

Εκτός πάλι κι αν το προσεχές παιχνίδι της κρητικής ομάδας με τον Αρη στο «Κλ.Βικελίδης» αποδειχτεί μοιραίο και βάλει τέλος στη συνεργασία Ουζουνίδη – Πλατανιά.

Κι αυτό δεδομένου πως στα Χανιά παραμένουν ήδη χωρίς νίκη έπειτα από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ενδεχομένως ένα ακόμη στραβό αποτέλεσμα να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις.
 

Ο Εβρίτης τεχνικός αποτελεί παλιό γνώριμο των «κουμπάρων» αφού έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του προϋπηρεσία στο κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα με τον ΑΠΟΕΛ τη διετία (2006-08) έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα τη δεύτερη χρονιά με την ομάδα της Λευκωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: