Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Κουβεντούλα και γεύμα Ηλιάδη – Βρύζα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»


 


Το «clasico» της Θεσσαλονίκης ( ΠΑΟΚ Vs Αρης) χωρίζει στα δύο την πόλη, όχι όμως και τους προέδρους των δύο ΠΑΕ. 

Οι Δημήτρης Ηλιάδης και Ζήσης Βρύζας, όχι μόνο συνταξίδευσαν το απόγευμα της Τετάρτης (20/11) αλλά συνέφαγαν κιόλας - μέσα σε ζεστό κλίμα - σε εστιατόριο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ως γνωστόν οι δύο πρόεδροι εκπροσώπησαν τις ομάδες τους στο απογευματινό συμβούλιο της Super League. Εν συνεχεία αναχώρησαν από την οδό Αστροναυτών, με προορισμό το αεροδρόμιο των Σπάτων. Η κοινή πτήση σε συνδυασμό με τη διάρκεια της αναμονής τους έφερε πιο κοντά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» Ηλιάδης και  Βρύζας «σκότωσαν» το διάστημα της αναμονής γευματίζοντας παρέα στο εστιατόριο της αίθουσας VIP της αεροπορικής εταιρείας Aegean, στην οποία έχουν πρόσβαση αποκλειστικά και μόνο οι κάτοχοι των business class εισιτηρίων.
 

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι του ΔΣ της Super League και φυσικά, τα προεόρτια του κυριακάτικου (24/11) ντέρμπι της Τούμπας.
 

Χαρακτηριστικό του ζεστού κλίματος η κουβέντα για τα παλιά χρόνια, τότε που οι δύο ομάδες έδιναν φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
 

Παρεμπιπτόντως, το τελευταίο φιλικό Αρη – ΠΑΟΚ (αν δεν μας προδίδει το αρχείο μας) έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2002 στο Χαριλάου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: