Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Οι ημιτελικοί του Τούντορ – Η απόφαση Σαββίδη για το μέλλον του Κροάτη τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ, η καλαματιανή ψυχή και το… Παγκράτι – Κολιάτσου - Θεσσαλονίκη! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)
















Βαθιές … ανάσες πήρε ο Ιγκόρ Τούντορ - μέσω της ισοπαλίας του ΠΑΟΚ - στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. 

Αμφιβάλει κανείς πως ο Κροάτης τεχνικός θα περνούσε ένα ακόμη φοβερά δύσκολο κυριακάτικο βράδυ, έτσι και οι Θεσσαλονικείς επέστρεφαν με άδεια χέρια απ΄τη Λεωφόρο στην Τούμπα; 

Και κάτι τέτοια βράδια, όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία, ποτέ κανείς δεν ξέρει που μπορεί να καταλήξουν και τι θα φέρει το ξημέρωμα. Σωστά; Σωστά. 

Πόσω μάλλον όταν στην προκειμένη περίπτωση ηχούσαν ακόμη στα αυτιά του 38χρονου κόουτς οι αποδοκιμασίες και τα ξεφωνητά των οπαδών του ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα στον αγώνα με τον Ηρακλή την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα. 

Ένα ακόμη χαστούκι απ΄τον Παναθηναϊκό, αν μη τι άλλο θα βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα και την ατμόσφαιρα για τον κόουτς και ο… Θεός μαζί του!

Ωστόσο ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού, υποστήριζαν από το pre game κιόλας του ντέρμπι, πως η τύχη του Τούντορ δεν θα κριθεί στο «Απόστολος Νικολαίδης», αλλά οριστικά και αμετάκλητα στη σειρά των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού. 

Ακόμη και σε περίπτωση ήττας από τον Παναθηναϊκό, οι ίδιες πηγές έλεγαν πως ο Ιβάν δεν θα καθάριζε τον νεαρό κόουτς (όπως θα περίμεναν και θεωρούσαν δεδομένο οι περισσότεροι, εντός και εκτός των τειχών) στέλνοντας τον με φύλλο πορείας πίσω στην Κροατία και μπαίνοντας στη διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού. 

Ο Σαββίδης περιμένει τις επιδόσεις του Τούντορ στα διπλό crash test με τον Ολυμπιακό και εκεί θα αποφασίσει αν θα εξακολουθήσει να του προσφέρει ψήφο εμπιστοσύνης ή θα του τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια, πηγαίνοντας με άλλο τεχνικό στο υπόλοιπο της σεζόν και στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν έπειτα από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

 Παρεμπιπτόντως, αυτά μαθαίνει και μια καλαματιανή ψυχή (ονόματα να μην λέμε) και βρίσκεται ακόμη στο περίμενε. 

Κι ας έχει μετατρέψει σε… Παγκράτι – Κολιάτσου, την απόσταση Καλαμάτα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη τον τελευταίο μήνα!  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (25/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: