Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Μαύρα σύννεφα» για Πιπίνη, καραδοκεί ο Πλατανιάς!

(φωτ.-www.asterastripolis.gr)
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να αποτελεί σύμπτωση. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης ο Χρήστος Πιπίνης «γυάλισε» τον πάγκο, χωρίς να πάρει… δευτερόλεπτο συμμετοχής. 

Το κακό τρίτωσε για τον 29χρονο αμυντικό την Παρασκευή (29/11) όταν «κόπηκε» - για λόγους τακτικής - από την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει…

«Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει» λένε στα χωριά της Τρίπολης και στην προκειμένη περίπτωση, είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Στάικος Βεργέτης δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον άλλοτε βασικό (επί εποχής Τσιώλη) αριστερό μπακ της ομάδας.
 

Η τελευταία επίσημη συμμετοχή του Πιπίνη καταγράφηκε στις 3 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό. 

Ακολούθως βρέθηκε στον πάγκο στα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη και Εργοτέλη και εσχάτως, εκτός αποστολής εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.
 

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή με τον Αστέρα λήγει το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο, τα συμβόλαια ενίοτε υπάρχουν για να΄χουν δουλειά οι δικηγόροι.
 

Κι όλα αυτά, την στιγμή που σε άλλες ομάδες με πρώτο και καλύτερο τον Πλατανιά σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς την Τρίπολη και με το δάχτυλο στη μεταγραφική… σκανδάλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: