Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ροκ καταστάσεις από τον... «The Rock» Μπικέι στο Αγρίνιο (vid)

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την αποβολή στις «καθυστερήσεις» του Αντρέ Μπικέι από την αποστολή του Παναιτωλικού, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Στην αγρινιώτικη ΠΑΕ έκαναν λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα του Καμερουνέζου αμυντικού, ο οποίος δεν είναι και ο πιο… ήσυχος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αν θυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες του στα αγγλικά γήπεδα.

Ενώ στην πρώτη ανακοίνωση της αποστολής το πρωί της Παρασκευής (29/11) το όνομα του 28χρονου ποδοσφαιριστή βρισκόταν ανάμεσα στους εκλεκτούς του Μάκη Χάβου, λίγο αργότερα έγινε delete(!) και αντικαταστάθηκε από τον Κάρλος Ασκες. Η επίσημη δικαιολογία; Πειθαρχικό παράπτωμα. 

Αυτό είναι το πρώτο και σοβαρό - κατά όπως φαίνεται - παράπτωμα από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, παρά την αρχική πρόθεση και σκέψη των «καναρινιών» να πάνε τον «δέσουν» για περισσότερα χρόνια.
 

Βλέπετε, το «φορτωμένο» ιστορικό με τις ουκ ολίγες αλήστου μνήμης αποβολές και αντιδράσεις, θέλοντας και μη έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους του αγρινιώτικου συλλόγου.
 

Πολλές από τις «εκρήξεις» όπως επί παραδείγματι οι τσαμπουκάδες με τον Στίβεν Τζέραρντ, έχουν γράψει ιστορία στα αγγλικά γήπεδα.
 

Το 2009 ως παίκτης της Ρέντινγκ αποβλήθηκε για ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα και αφού έβγαλε την φανέλα του την πετούσε κάτω σε έξαλλη κατάστασημ με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν. 

Παρεμπιπτόντως, εκείνο το ξέσπασμα αποδείχτηκε ιστορικό αφού του έδωσε το προσωνύμιο «The Rock».

«Καλός παίκτης, αλλά… ηφαίστειο» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο όλων εκείνων που γνωρίζουν την προϊστορία του εν λόγω ποδοσφαιριστή, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό. 
 

Το 2006 κατά τη διάρκεια των τράιαλς στην Ρέντινγκ έριξε… κεφαλιά σε έναν αντίπαλο στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην σουηδική Εργκριτε. Παρά ταύτα ο τότε τεχνικός της αγγλικής ομάδας άναψε το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
 

Το 2008 αγωνιζόμενος με την Εθνική ομάδα της χώρας του ξάπλωσε στο χορτάρι έναν τραυματιοφορέα (!) επειδή θεωρούσε ότι έκανε καθυστερήσεις! Όταν ο ρέφερι τον απέβαλε, τότε ξέσπασε σε ένα μπουκάλι νερό και έφυγε όντας σε έξαλλη κατάσταση για τα αποδυτήρια.
 

Λέτε εσχάτως να… ήχησαν τα όργανα (και) στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστή τον «The Rock»...;




Δεν υπάρχουν σχόλια: