Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο «μπακαλιάρος» Αλμπέρτο Ενγκουέμ και η «παρέα» της ΑΕΚ

Scouting report για τα πόδια του Καμερουνέζου μέσου του Κισσαμικού και παλιά ανακάλυψη της Τσάρλτον Αλμπέρτο Ενγκουέμ κάνει η ΑΕΚ, έχοντας για… παρέα άλλες δύο ομάδες της Super League.

O 21χρονος μέσος και παλιότερη «ψαριά» της Τσάρλτον, δεν είχε τη δυνατότητα να εξασφαλίσει άδεια εργασίας για την Αγγλία και έτσι δεν ταξίδεψε για μόνιμη εγκατάσταση στο Νησί. 

Αφού μετακόμισε στην Ισπανία για την Σαν Ροκέ (θυγατρική της Τσάρλτον) τον τελευταίο ενάμιση χρόνο «φτιάχνει» το όνομά και την μετοχή του στο ελληνικό χρηματιστήριο.
 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που προ ημερών κυκλοφόρησαν, ο Μιχάλης Κασάπης βρέθηκε την περασμένη Κυριακή (17/11) στο παιχνίδι Ιωνικός – Κισσαμικός έχοντας στραμμένες τις κεραίες του στο νεαρό (γεννημένος τις 3/8/1992) παίκτη του Κισσαμικού.
 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «Marca – SL» ο σκάουτ της ΑΕΚ όχι μόνο έχει παρακολουθήσει και σε άλλα φετινά παιχνίδια τον Ενγκουέμ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» έσπευσαν κιόλας να ενημερώσουν(!) τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας πως περνούν από το μικροσκόπιο τους τον ποδοσφαιριστή.
 

Για ποιον λόγο; Εχοντας προφανώς πληροφορηθεί το ενδιαφέρον και άλλων δύο ομάδων της Super League και επιδιώκοντας να αποτρέψουν τους Χανιώτες από μία βιαστική πώλησή του.
 

Ο Ενγκουέμ δεν βρίσκεται για πρώτη χρονιά στην Ελλάδα. Πέρσι αγωνιζόταν στον Φωκικό έχοντας 32 συμμετοχές ενώ φέτος μετράει 8 παιχνίδια με την κρητική ομάδα στο πρωτάθλημα και Κύπελλο της Γ΄Εθνικής.
 

Διεθνής με την Εθνική Ελπίδων του Καμερούν η μη άδεια εργασίας του στέρησε τη δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσάρλτον.
 

Οι «μπακαλιάροι» (όπως είναι το προσωνύμιο της Τσάρλτον) τον παραχώρησαν δανεικό στο ισπανικό «αδελφάκι» τους την Σαν Ροκέ, ενώ το καλοκαίρι του ΄12 ο Αφρικανός παίκτης πρωτοήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Φωκικού.

Καλό πάντως είναι να αποθηκεύσουμε το όνομά του, διότι ούτως η άλλως θα μας απασχολήσει στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: