Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τα βρήκε και «κλείνει» Κολοβέτσιο η ΑΕΚ σε καλοκαιρινό φόντο!

(φωτ.-www.pasgiannina.gr)
Το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, όχι μόνο δεν ξεθύμανε, αλλά έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών, η Ενωση ετοιμάζεται να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον 23χρονο στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca- SL» το μεταγραφικό επιτελείο της ΑΕΚ, έχει ήδη έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και καταβάλλοντας την ρήτρα αποδέσμευσής που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον «Αγιαξ», θα προσθέσουν το ερχόμενο καλοκαίρι το νεαρό αμυντικό στο έμψυχο δυναμικό τους.

Η προσφορά της ΑΕΚ προβλέπει την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας, με συνολικές (καθαρές) αποδοχές για τον ποδοσφαιριστή ύψους 400.000 ευρώ.
 

Η Ενωση είχε διερευνήσει και το περασμένο καλοκαίρι την προοπτική της απόκτησής του εν λόγω ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΣ, αλλά η ηπειρώτικη ομάδα προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2016, 

Στην ΑΕΚ όμως δεν ξέχασαν τον Κολοβέτσιο και εκμεταλλευόμενοι το μπάι - άουτ στο νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, πατάνε... γκάζι προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του, καλώντας τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό το ερχόμενο καλοκαίρι στα Σπάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: