Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ερχεται ο Καμερουνέζος Φαπρίς Φοκόμπο στον ΟΦΗ! (vid)


Ενισχύσεις από την Πορτογαλία έρχονται στον ΟΦΗ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca- SL» από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, από μέρα σε μέρα αναμένεται στο Ηράκλειο ο 19χρονος Καμερουνέζος αμυντικός μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Φαπρίς Φοκόμπο Ατούντ.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής εφόσον όλα πάνε καλά θα μεταπηδήσει με τη μορφή δανεισμού στην κρητική ομάδα, όντας προσωπική επιλογή του τεχνικού των «μελανόλευκων» Ρικάρντο Σα Πίντο.
 

Την τρέχουσα σεζόν έχει 15 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ (πέρυσι είχε δύο με την πρώτη ομάδα) ενώ έχει διατελέσει αρχηγός της Εθνικής Νέων του Καμερούν.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως την άνοιξη του ΄11 ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε δοκιμαστεί στα Σπάτα από τον τότε τεχνικό της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και εν συνεχεία πέρασε και από το «μικροσκόπιο» του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να κληθεί να υπογράψει συμβόλαια σε καμία από τις δύο ομάδες.

Στο youtube αν αναζητήσει κανείς βίντεο με τα κατορθώματά του, κυκλοφορεί ένα φοβερό γκολ - «πύραυλος» που είχε σημειώσει με ένα τρομερό σουτ στον αγώνα της Σπόρτινγκ κόντρα στην Τότεναμ στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. 

Δείτε τι έβαλε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: