Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δίχτυα μετά από εννέα μήνες (!) για τον Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας με δύο προσωπικά γκολ στη Λιβαδειά, επανασυνδέθηκε έπειτα από εννέα μήνες (!) με τα δίχτυα, κάτι πάντως που δεν αποδείχτηκε αρκετό για να βγει νικητής ο Αρης από το γκραν γκινιόλ παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας.

Το «Marca – SL» γυρίζει το ρολόι του χρόνου και θυμάται τα δύο προηγούμενα τελευταία τέρματα του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Το ημερολόγιο έγραφε 21 Απριλίου 2013 και ο Αστέρας υποδεχόταν τον ΟΦΗ στην πόλη της Αρκαδίας στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
 

Η κρητική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Μακρή στο 13ο λεπτό ωστόσο ο Μπακασέτας έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο τελευταίο δεκάλεπτο και με δύο γκολ (81΄- 90΄) έφερε το παιχνίδι τούμπα.
 

Θυμηθείτε εκείνα τα δύο γκολ του 21χρονου επιθετικού στο σχετικό βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=X6vVuXiMdD4

Εκτοτε, ακολούθησαν 15 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με την επιθετική δυστοκία να «σπάει» στο κυριακάτικο παιχνίδι (26/1) του Αρη με τον Λεβαδειακό και το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κιτρίνων»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: