Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο «νυχτοπερπατητής» Γκονσάλβες από τον ΑΠΟΕΛ στη Βέροια!

(Η γελοιογραφία από το SENTRAGOAL Κύπρου)
Καθρέφτης για όλες τις μεταγραφές ήταν και παραμένει το γήπεδο κι εκεί θα κριθεί ασφαλώς (και) ο Πορτογάλος στράικερ, Ισμαελ Γκονσάλβες που φέρεται να προβάρει τη φανέλα της Βέροιας. 

Μια φορά, ο 22χρονος παίκτης τον οποίο «καθάρισε» ο Γιώργος Δώνης από τον ΑΠΟΕΛ για τα εξωαγωνιστικά του παραπτώματα, δεν είναι και το… καλύτερο παιδί και σίγουρα δεν τον λες «σπιτόγατο»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της βεροιώτικης αθλητικής εφημερίδας, «Kerkidasport», η «βασίλισσα του βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.
 

Ο Ισμαέλ Ρούτι Ταβάρες Κρουζ ντα Σίλβα Γκονσάλβες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτέλεσε καλοκαιρινό απόκτημα της κυπριακής ομάδας.
 

Αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα. Την περσινή περίοδο και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο, αγωνιζόταν στη Σεντ Μίρεν της Σκοτίας.
 

Συνολικά σκόραρε τρία γκολ σε 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Σκοτίας και πέντε γκολ σε 4 εμφανίσεις στο Κύπελλο. 

Παλαιότερα αγωνίστηκε και στις Μποαβίστα και Νις, ενώ υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας κι έχει ύψος 1.82μ.
 

Ενώ στην Κύπρο παραδέχονται πως δεν του λείπουν οι δυνατότητες και το ταλέντο εν τούτοις τα συνεχόμενα νυχτοπερπάτηματά του αποτέλεσαν τροχοπέδη για την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ και τον αυστηρό σε θέματα πειθαρχίας Γιώργο Δώνη.
 

Τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα παραβίασης του νυχτερινού ωραρίου τον έθεσαν εκτός πλάνων του Ελληνα τεχνικού και χαρακτηριστική είναι η γελοιογραφία (φωτ.) που βρήκαμε στην ιστοσελίδα sentragoal της Κύπρου με το εξής προφητικό σχόλιο στις 14 Νοεμβρίου:
 

«Πάει να «φάει» το κεφάλι του ο Ίσμαελ Γκονσάλβες που τέθηκε στο περιθώριο από τον Δώνη. Ο Ίσμα ίσως να είχε πιθανότητες να τη βγάλει καθαρή -για τα νυχτοπερπατήματά του- αν ήταν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Πάουλο Σέρζιο. Με τον Δώνη, όμως, βρήκε λάθος άγιο για ν' ανάψει κερί».
 

Αυτά προέβλεπαν οι Κύπριοι και έπεσαν μέσα και απομένει να αποδειχτεί πλέον, αν ο νυχτόβιος Γκονσάλβες θα αλλάξει συνήθειες ερχόμενος στα μέρη μας για λογαριασμό της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: