Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Κίτρινη κάρτα» του Δώνη στον ευέξαπτο Ντε Βινσέντι! - Ο ΟΦΗ πίσω από την μεταγραφή – έκπληξη της 10ης Φεβρουαρίου στη Super League! - H καταληκτική ημερομηνία για Στέφενς και ΠΑΟΚ!



Διαβάστε όλα τα θέματα του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», όπως  δημοσιεύτηκαν στην στήλη του στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Ο «μήνας του μέλιτος» έλαβε τέλος στο γάμο ΑΠΟΕΛ – Ντε Βινσέντι κι οι πρώτες δύσκολες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους.  Λογικό κι αναμενόμενο. 


Σύμφωνοι, ο Αργεντινός μέσος ξέρει καλά την τέχνη της μπάλας, ενώ διαθέτει πλούσιο ταλέντο και τόση φαντασία, ώστε να προσφέρει θέαμα και να ξεσηκώνει τα πλήθη στην εξέδρα. 
 

Μετακομίζοντας όμως τον περασμένο Γενάρη στην Κύπρο, «κουβάλησε» μαζί του και τις άσχημες πτυχές του ποδοσφαιρικού του χαρακτήρα που ήταν θέμα χρόνου να βγουν αργά ή γρήγορα στο γήπεδο και να προκαλέσουν ενδοοικογενειακές τριβές .
 

Η τελευταία εμφατική νίκη (5-1) του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, δεδομένου πως επισκιάστηκε όχι από τις χαμηλές στροφές του Ντε Βινσέντι, αλλά από τα πολλά νεύρα που «ξεδίπλωσε» εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.
 

Στο 60ο λεπτό επιβεβαίωσε την ροπή του προς τις κίτρινες κάρτες ( ήδη μετράει τρεις, σε σύνολο έξι αγώνων) κάνοντας ένα αχρείαστο  φάουλ που αυτομάτως «φόρτωσε» τον Δώνη και προκάλεσε την άμεση αντικατάστασή του.
 

Αντικρίζοντας στο ταμπελάκι του τέταρτου διαιτητή το νούμερο της φανέλας του, ο Λατινοαμερικανός παίκτης αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο και εν συνεχεία χτύπησε με δύναμη τον πάγκο.
 

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον Δώνη ο οποίος κάτι του είπε κι από εκείνη την ώρα και μετά, ο Ντε Βινσέντι έκρυβε για μεγάλο χρονικό διάστημα το πρόσωπο του με μία φανέλα.
 

Την ώρα που οι υποθέσεις για το αν τα νεύρα του ποδοσφαιριστή προέρχονταν από την αδικαιολόγητη κίτρινη κάρτα που έφερε την αλλαγή του ή από κάτι άλλο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τοποθετήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και «τιτίβισε» πως τα είχε αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό του.
 

Επειδή όμως ο Δώνης παραδοσιακά δεν γουστάρει τους παίκτες που βγάζουν νευρικότητα και αντιδρούν άσχημα στις κακές βραδιές τους, εφόσον επαναληφθεί παρόμοιο σκηνικό, τότε ο Ντε Βινσέντι δύσκολα θα ολοκληρώσει όμορφα κι ωραία το «αγροτικό» του (τα δικαιώματά του παραμένουν στον Ολυμπιακό) στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφήνοντας αν μη τι άλλο μια μελαγχολία στους εραστές του καλού ποδοσφαίρου, όχι όμως και στον λάτρη της σιδηράς πειθαρχίας Γιώργο Δώνη. Κίτρινη κάρτα!


Ο ΟΦΗ και ο φίλος απ΄τα παλιά!
 

Η στήλη αποκάλυψε στις 21/2 πως ομάδα της Super League, κατέθεσε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στις 10 Φεβρουαρίου (τελευταία ημέρα προθεσμίας για τις μεταγραφές ελεύθερων παικτών) το συμβόλαιο ποδοσφαιριστή που μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε το όνομά του έχει δει το φως της δημοσιότητας. 

Κι επειδή το ρεπορτάζ «τρέχει», ο παλιός γνώριμος του ελληνικού πρωταθλήματος προβάρει ήδη τη φανέλα του ΟΦΗ στον καθρέφτη του σπιτιού του κι αναμένει πλέον ειδοποίηση από τον πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη ούτως ώστε να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι του Ηρακλείου. E- ε-έρχεται…!  


Ολοκληρωμένη ανανέωση με Κούρντι

Το θολό τοπίο των ανανεώσεων στη Νέα Σμύρνη δεν συμπεριλαμβάνει και τον Αμίρη Κούρντι. Ο νεαρός αμυντικός του Πανιωνίου δεν εμπίπτει στην κατηγορία των προσεχώς ελεύθερων παικτών των «κυανέρυθρων», δεδομένου πως η επέκταση της συνεργασίας του για 3,5 χρόνια τον Δεκέμβριο του ΄12, ολοκληρώθηκε με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες από τους τότε διοικούντες την ΠΑΕ. 


Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κιόλας πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει απαραίτητα κάτοικος πλατείας μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Βλέπετε, τις ανανεώσεις πολλοί αγάπησαν, τις «υπερήφανες πωλήσεις» ακόμη περισσότεροι…!


Ο Μάης του Στέφενς!

Η κούπα του Κυπέλλου ίσως και να μην φτάνει στον Χούουμπ Στέφενς, προκειμένου να σώσει την παρτίδα στην Θεσσαλονίκη και να «τρέξει» και ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Εκτός πάλι κι αν ο Ιβάν ο τρομερός, προσπαθεί να θολώσει τα νερά. Τι εννοώ…; 


Ο ομογενής επιχειρηματίας υποστηρίζει στις ιδιαίτερες συζητήσεις του πως διατηρεί το δικαίωμα να «σπάσει» το συμβόλαιό (άνευ αποζημίωσης για το δεύτερο χρόνο) με τον Ολλανδό τεχνικό μέχρι τις 30 Μαΐου, ανεξάρτητα από το αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει ή όχι να κατακτήσει το Κύπελλο. Λέτε να το εννοεί κιόλας…;

στο ψαχνό

@    Μπορεί ο γενικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν Μίχαελ Ρέσκε να επιβεβαίωσε την συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και την πιθανή συνεργασία της Λεβερκούζεν με την ΑΕΚ, ωστόσο στο περιβάλλον του «ξεναγού» Πολ Κουτσολιάκου ο οποίος «έκλεισε» τη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών (όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ») κάνουν λόγο για ένα καθαρά εθιμοτυπικό ραντεβού και τίποτα περισσότερο. 



@    Ανασχηματισμός σε όλα τα επίπεδα έρχεται στην Ξάνθη το προσεχές καλοκαίρι. Αν κι ο Χρήστος Πανόπουλος κρατάει ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του για τις επερχόμενες αλλαγές στη διοικητική και αγωνιστική πυραμίδα, φαίνεται να΄χει «κλειδώσει τουλάχιστον ένα «καθάρισμα» στενού συνεργάτη του. Ετσι εξηγείται άλλωστε πως ο βασικός υποψήφιος για αποχώρηση, έχει ήδη κάνει το κουμάντο του και ετοιμάζεται να χαράξει την δική του αυτόνομη διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου.    



@    Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που να μην «τρελαίνεται» όταν δεν πατάει χορτάρι. Γιατί ο Φώτης Γεωργίου στον Ατρόμητο να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα…; Ο 29χρονος μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Γιώργου Παράσχου και τείνει να μονιμοποιηθεί ως τρίτη αλλαγή (!) του Ελληνα τεχνικού. Κι όλα αυτά, για έναν παίκτη που ο Ατρόμητος έσπευσε να τον «κλείσει» από την περασμένη άνοιξη (όταν ακόμη έπαιζε στον ΠΑΣ Γιάννινα) και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο μαζί του! I love this game!



@    Ούτε ψύλλος στον κόρφο των αξιωματούχων της ΚΕΔ. Μετά την διαιτητική «σκόνη» που σηκώθηκε την τελευταία αγωνιστική στα γήπεδα της Super League, έρχεται το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. «Και τώρα ποιος…;» είναι το βασανιστικό ερώτημα για τον Γιώργου Δούρο και τα άλλα παιδιά της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος συγκεντρώνει περισσότερα «likes» από τους Σταύρο Τριτσώνη και Τάσο Κάκο και καλό θα΄ταν να προετοιμάζεται ψυχολογικά για την επίσκεψη στο Φάληρο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: