Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Στο… βάθος Αναστόπουλος στον Πανιώνιο!



Διαβάστε όλα τα θέματα του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», όπως  δημοσιεύτηκαν στην στήλη του στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Πανιώνιος σε όλα τα επίπεδα. Από πού να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς, για να περιγράψει τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις περιπέτειες της νεοσμυρνιώτικης ομάδας.
 

Την ώρα που η οικονομική θηλιά σφίγγει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στο λαιμό της, έχει φτάσει στο σημείο να απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα να΄χει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» στην πλατεία.
 

Στο αγωνιστικό μέτωπο προτεραιότητα αποτελεί το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη συγκεκριμένη «μάχη», υπάρχουν σοβαρές όχι απλά ενδείξεις, αλλά και πληροφορίες, περί άμεσων και θεαματικών αλλαγών στο «χάρτη» και την ιεραρχία της ΠΑΕ. 

Το ανακάτεμα της… τράπουλας θα φτάσει μέχρι και τον πάγκο με αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία, από την στιγμή βέβαια που όντως ο σύλλογος οδηγηθεί σε μια νέα διοικητική τάξη πραγμάτων.
 

Προτού καλά, καλά στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές του «διαζυγίου» με τον Πλατανιά, ο φρεσκοχωρισμένος Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται στη γωνία με φόντο την πλατεία και περιμένει σήμα. Από ποιους…;
 

Από το γκρουπ των ανθρώπων οι οποίοι ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους στον Πανιώνιο, κοουτσάροντας την ομάδα της Νέας Σμύρνης στους 9 τελικούς (χωρίς να υπολογίζεται το αυριανό παιχνίδι) που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
 

Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί στην πράξη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τότε αυτομάτως  θα οδηγήσει τον Κώστα Παναγόπουλο στην πόρτα της εξόδου, καθώς είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί να συνυπάρξει σε καμία περίπτωση με τον «allenatore» στο τεχνικό τιμ των «κυανέρυθρων». 
 

Σημειωτέον, πως ο «Αναστό» δεν έχει φορέσει ποτέ άλλοτε στην πολύχρονη προπονητική καριέρα του το προπονητικό κοστούμι του Πανιωνίου. Αντίθετα, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των «κυανέρυθρων» για μια τετραετία (1976-1980) όπου έφτιαξε το όνομά του και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1980.
 


«Συνιδιοκτήτες» Ανόρθωση - Μόναχο 1860
 

Οταν το περασμένο καλοκαίρι ο Γρηγόρης Μάκος υπέγραψε στην Ανόρθωση, κυκλοφόρησε πως λόγω του τσουχτερού κόστους για την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του από τη Μόναχο 1860, το deal έκλεισε με ένα άτυπο καθεστώς «συνιδιοκτησίας», κάτι πάντως που ουδέποτε ανακοινώθηκε επισήμως.  Συγκεκριμένα, η κυπριακή ομάδα φέρεται πως ανέλαβε να πληρώνει τις 100.000 ευρώ του συμβολαίου του και οι Γερμανοί τα υπόλοιπα 200 χιλιάρικα. 

Συγχρόνως, η «συνιδιοκτησία» προβλέπει πως αν γίνει πρόταση στην Ανόρθωση για την πώλησή του (το συμβόλαιό λήγει το καλοκαίρι του 2015) τότε η γερμανική ομάδα δικαιούται ένα ποσό και το αντίστροφο φυσικά, εφόσον δηλαδή έρθει προσφορά στην Μόναχο 1860 για την πώληση του Ελληνα μέσου. «Πατέντα» που συνηθίζεται στην Ευρώπη και κυρίως στην Ιταλία.
  


Ο γουρλής Κίμωνας!
 

Η επίσκεψή του γνωστού μάνατζερ Κίμωνα Κοκορόγιαννη στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή του ΟΦΗ στην Αθήνα στο «pre game» του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε γουρλίδικη και έβαλε ιδέες στους Κρητικούς. 

«Γιατί να μην τον καλούσαμε στο ξενοδοχείο και πριν από τους δύο ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό…;» λένε πλέον στο Ηράκλειο και σκέφτονται να ετοιμάσουν από τώρα τις σχετικές προσκλήσεις. Τα σούρτα – φέρτα στα ξενοδοχεία πριν από τα ματς πολλοί εμίσησαν, τους γουρλήδες επισκέπτες ουδείς!

 

Δικαίωσε τον Γάλλο o Κουλούρης
 

Τον σκάουτερ της Λιλ δικαίωσε το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Ευθύμη Κουλούρη με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, έστω κι αν αυτή την φορά δεν βρισκόταν στις εξέδρες ο «κατάσκοπος» της Λιλ ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα τον «φακέλωνε» στο παιχνίδι των ομάδων Νέων (U-20) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο «Απήλιον». 

Παρεμπιπτόντως, εκτός από τους Θεσσαλονικείς τα χέρια του έτριβε προχθές στη Ριζούπολη και το  «δεξί χέρι» (Μάκης Μίχας) του ομογενούς ατζέντη Πολ Κουτσολιάκου, στον οποίο ανήκουν τα μανατζερικά δικαιώματα του νεαρού επιθετικού.



στο ψαχνό

@    Κάτι δεν «κολλάει» καλά στον ξαφνικό και αναπάντεχο εμφύλιο Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό. Από τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια, ο πρόεδρος της ΚΑΕ έβγαλε στη… σέντρα τον «Mr.ΣΚΑΪ» με αφορμή όσα ειπώθηκαν στη «Δίκη». Κάποιοι πάντως ελάχιστοι και διαλεγμένοι στην πιάτσα, ψιθυρίζουν πως η εξήγηση ή να το πω διαφορετικά το μεγάλο μυστικό, κρύβεται πίσω από μια μεγάλη (και ανέλπιστη) συμμαχία, που φέρνει κάτι από τις μεγάλες ιδέες, που αγαπούν τη μεγάλη σιωπή!
 


@    Ολα τα «λεφτά» στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Πανιώνιος – ΟΦΗ την Πέμπτη (13/2) στη Ν. Σμύρνη, δεν ήταν το ματς, αλλά η ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία φίλοι των «κυανέρυθρων» ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, με στόχο την αγωνιστική και ανάκαμψη του συλλόγου. Η ανακοίνωση δεν ανέφερε ονόματα και διευθύνσεις, ωστόσο κάποιοι φίλοι από τα παλιά, ήδη κάνουν «ζέσταμα» στην πλατεία.

 

@    Την καρδιά του πέτρα θα χρειαστεί να κάνει αυτή την αγωνιστική συγγενικό πρόσωπο (α΄βαθμού) ιδιοκτήτη ΠΑΕ της Super League, επισκεπτόμενος γνώριμα και αγαπημένα λημέρια. Γήπεδο που το έχει μετατρέψει σε δεύτερο σπίτι του. Το ματς χαρακτηρίζεται «τελικός» και το δίλλημα θα΄ναι μεγάλο, αφού στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει αυτό που λένε, «ο θάνατος σου, η ζωή μου»! 



@    Τον Σάμουελ Ινκούμ στον Ολυμπιακό, στέλνουν το ερχόμενο καλοκαίρι δημοσιεύματα με πηγή προέλευσης την Γκάνα. Ο χρόνος θα δείξει αν πίσω από τον καπνό, υπάρχει και φωτιά για τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά. Μια φορά, η Ντνιέπρ ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του ποδοσφαιριστή, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα αγαπημένα ποδοσφαιρικά «μαγαζιά» του δαιμόνιο Ουκρανού ατζέντη Ντμίτρι Σέλουκ ο οποίος μετά από πολύ καιρό βρίσκεται ξανά σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Πειραιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: